Backuptrans iPhone SMS + MMS Extractor

Backuptrans iPhone SMS + MMS Extractor 3.2.11

Windows / Backuptrans Studio / 587 / Целосни спецификации
Опис

Backuptrans iPhone SMS + MMS Extractor е моќен и професионален софтвер кој нуди практично решение за сите корисници на iPhone да направат резервна копија и да ги извлечат своите SMS и MMS пораки на нивниот компјутер. Овој софтвер не само што поддржува iPhone SMS и MMS на резервна копија и пренос на компјутер, туку исто така им овозможува на корисниците да извлечат различни медиумски датотеки од MMS пораките на iPhone на нивниот компјутер.

Со функцијата за резервна копија од iPhone SMS/MMS на компјутер, можете брзо и безбедно да ги префрлите и зачувате сите ваши SMS и MMS на iPhone во локалната база на податоци на вашиот компјутер каде што нашиот софтвер може да ви овозможи слободно да ги прегледувате или испечатите директно вашите SMS/MMS на iPhone. Без разлика дали подготвувате докази за СМС/ММС за суд или само ги испечатите за меморија, излезот од режимот на нишки секогаш ќе ги задоволи вашите потреби.

Покрај тоа, корисниците можат да изберат да ги извезуваат своите iPhone SMS и MMS пораки како txt, csv, html или pdf датотеки. Ако сакате да ги ставите вашите MMS медиумски датотеки на вашиот компјутер, сега тоа може да биде толку лесно. Едноставно кликнете на копчето „Extract Media Files from MMS“ на софтверот и тој автоматски ќе извлече слики, видеа, аудио датотека во MMS пораките на вашиот iPhone на вашиот компјутер. Вистински совршен MMS екстрактор.

Поддржано е и извлекувањето на iMessages. Покрај тоа, овој софтвер им овозможува на корисниците да ги извезуваат своите SMS и M MS од iTunes Backup дури и без активна врска со уред со iOS како iPad или iPod touch поврзан преку USB-кабел! Толку доволно внимателен што дури и ако го изгубите пристапот поради скршени iPhone-и или изгубени уреди - вредните податоци нема да се изгубат!

Овој производ на Backuptrans е дизајниран специјално за оние на кои им требаат сигурни резервни копии на важни разговори со текстуални пораки со пријатели/членови на семејството/колеги итн., како и за оние кои сакаат брз пристап кога е потребно (на пр., правни постапки). Лесниот за користење интерфејс го олеснува правењето резервни копии на текстовите додека обезбедува напредни функции како што е извоз на индивидуални разговори во различни формати како PDF-датотеки кои се одлични за архивирање цели.

Тимот на Backuptrans работеше напорно за да се погрижи овој производ да ги задоволува сите потреби на своите клиенти обезбедувајќи одлична поддршка за корисниците преку е-пошта 24/7! Тие, исто така, се погрижија овој производ да работи беспрекорно со двете верзии на Mac OS X (10.x), како и со оперативните системи на Windows (XP/Vista/7/8).

Како заклучок: ако барате сигурен начин за правење резервна копија на важни разговори со текстуални пораки со пријатели/членови на семејството/колеги итн., тогаш не гледајте подалеку од моќната, но сепак корисничка алатка на Backuptrans - BackuptransiPhoneSMS+MMSExtractor!

Целосни спецификации
Издавач Backuptrans Studio
Страница на издавачи http://www.backuptrans.com
Датум на издавање 2014-09-29
Датум на додавање 2014-09-28
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 3.2.11
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 587

Comments: