Backuptrans iPhone SMS Transfer

Backuptrans iPhone SMS Transfer 2.14.12

Windows / Backuptrans Studio / 25121 / Целосни спецификации
Опис

Backuptrans iPhone SMS-пренос: Крајното решение за корисниците на iPhone

Ако сте корисник на iPhone, знаете колку е важно да ги одржувате вашите податоци безбедни и безбедни. А кога станува збор за текстуални пораки, тие можат да содржат многу вредни информации што не сакате да ги изгубите. Таму доаѓа Backuptrans iPhone SMS Transfer - врвното решение за сите сериозни корисници на iPhone.

Овој моќен софтвер не само што ви овозможува да ги пренесувате и извезувате вашите SMS пораки на iPhone на вашиот компјутер, туку исто така ви овозможува да ги префрлите назад на вашиот телефон или дури и на нов телефон. Со Backuptrans, можете да бидете сигурни дека сите ваши важни текстуални пораки се безбедни и безбедни.

Направете резервна копија на SMS пораките на вашиот iPhone со леснотија

Една од клучните карактеристики на Backuptrans е неговата способност брзо и безбедно да направи резервна копија на сите ваши SMS пораки на iPhone во локалната база на податоци на вашиот компјутер. Ова значи дека ако нешто се случи со вашиот телефон - без разлика дали ќе се изгуби, оштети или украде - сите ваши текстуални пораки сè уште ќе бидат безбедни на вашиот компјутер.

И со можноста за резервна копија на одредени разговори или поединечни контакти, можете лесно да ги организирате и управувате сите ваши податоци за текстуални пораки на едно место. Плус, со функцијата за излез во режим на нишки, гледањето или печатењето на одредени разговори никогаш не било полесно.

Префрлете ги вашите текстуални пораки назад на вашиот телефон

Но, што ако повторно ви треба пристап до тие важни текстуални пораки? Со функцијата за враќање на СМС-пораките од компјутер на iPhone на Backuptrans, префрлањето на резервните текстови назад на кој било уред е брзо и лесно. Без разлика дали се работи за нивно враќање на истиот телефон по ресетирање на фабричките поставки или целосно пренесување на нов уред - Backuptrans ве покрива.

Извезете ги вашите текстуални пораки во повеќе формати

Меѓутоа, понекогаш не е доволен пристапот до само еден уред; можеби има правни причини зошто одредени текстови треба да се извезуваат во различни формати како што се txt, csv, word или html датотеки. За среќа, со BackupTrans и ова е можно! Можете лесно да извезете кој било разговор во повеќе формати, така што тие се достапни од каде било во секое време.

Поддржано е и управувањето со iMessages

Не само што овој софтвер поддржува редовно испраќање пораки, туку и управување со iMessages! Значи, без разлика каков тип на формат на порака некој испраќа преку својот уред на Apple - без разлика дали е iMessage или редовно испраќање пораки - сè ќе биде безбедно поддржано со користење на овој софтвер!

Паметно пребарување и филтер

Со толку многу различни разговори кои се поддржани одеднаш, наоѓањето конкретни би можело да стане тешко без некој вид систем за филтрирање кој за среќа постои во овој софтвер! Ќе можете да пребарувате низ секој разговор по клучен збор, со што ќе го најдете токму она што го барате многу полесно отколку порано!

Заклучок:

Севкупно, ако барате лесен начин за правење резервна копија, обновување, извезување и печатење на вашите SMS-пораки од iPhone, тогаш не гледајте подалеку од BackupTrans! Тој нуди сè што им е потребно на сериозните корисници на iPhone кои сакаат мир на умот, знаејќи дека нивните податоци се секогаш безбедни и безбедни.

Целосни спецификации
Издавач Backuptrans Studio
Страница на издавачи http://www.backuptrans.com
Датум на издавање 2014-09-29
Датум на додавање 2014-09-28
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 2.14.12
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања iTunes 10.0 or above, iOS 4 or above
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25121

Comments: