JoyBidder eBay Auction Sniper Pro

JoyBidder eBay Auction Sniper Pro 1.9.75

Опис

JoyBidder eBay Auction Sniper Pro е моќен деловен софтвер кој може да ви помогне лесно да победите на аукциите на eBay. Ако ви здодеа да останете будни до доцна во ноќта и да ги губите аукциите во последните секунди, тогаш JoyBidder eBay Auction Sniper е решението што ви треба.

Со JoyBidder eBay Auction Sniper, можете автоматски да ја поднесете вашата понуда секунди пред да заврши аукцијата, така што другите понудувачи нема да имаат време да одговорат. Ова значи дека можете да освоите повеќе аукции без да мора да го трошите целото ваше време на нивно следење.

Една од најдобрите работи за JoyBidder eBay Auction Sniper е тоа што работи на вашиот сопствен компјутер, така што вашата лозинка на eBay е безбедна. Не треба да се грижите дали ќе ја дадете вашата лозинка на услуга или веб-локација од трета страна. Ова исто така значи дека имате целосна контрола врз тоа како и кога се пласираат понудите.

Покрај својата напредна функција за шипки, Про изданието на JoyBidder eBay Auction Sniper вклучува и неколку други карактеристики што го прават неопходна алатка за секој што редовно користи eBay. На пример:

- Пребарувајте аукции: можете да ја користите вградената функција за пребарување на JoyBidder за да пронајдете одредени ставки или категории на eBay.

- Следете го статусот и цената на ставката: можете да ги следите ставките што ве интересираат и да добивате предупредувања кога нивниот статус или цена се менува.

- Анализирајте ги податоците за продажба: можете да ги користите алатките за анализа на податоци на JoyBidder за да добиете увид во трендовите и цените на eBay.

- Поддршка за повеќе платформи: JoyBidder работи на Windows, Mac OS X и Linux.

JoyBidder нуди и неколку други корисни функции:

- Увези од списокот за гледање: можете да внесувате ставки од вашата листа за гледање директно во JoyBidder.

- Закажано пребарување: Можете да закажете пребарувања за одредени времиња или датуми.

- Групи на понуди: Можете да групирате слични ставки заедно за полесно управување.

- Поддршка за 22 различни меѓународни верзии на eBay вклучувајќи eBay мотор

- Преведете меѓународни сајтови

-Известување преку е-пошта за наддавање

-известување за е-пошта за резултат од пребарувањето

-резервна копија/обновување на податоците

Една особено корисна карактеристика на JoyBidder е неговата функција за автоматско зголемување на максималната понуда. Ако некој ве наддава на аукција, оваа функција автоматски ќе ја зголеми вашата максимална понуда за одредена сума (која ја поставивте), така што ќе останете пред конкуренцијата.

Друга одлична карактеристика на Joybiddder е неговата опционална услуга за отсекување на сервери со повеќе локации која обезбедува дополнителна сигурност и практичност дозволувајќи им на корисниците пристап до серверите лоцирани во различни делови на светот

Севкупно, ако сте сериозни во намерата да освоите повеќе аукции на eBay додека заштедувате време, тогаш топло ви препорачуваме да го испробате joybiddder auction sniper pro edition!

Целосни спецификации
Издавач JoyBidder
Страница на издавачи http://www.joybidder.com
Датум на издавање 2014-10-02
Датум на додавање 2014-10-02
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 1.9.75
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7141

Comments: