Screensaver Wonder

Screensaver Wonder 6.6

Windows / Blumentals Software / 25649 / Целосни спецификации
Опис

Screensaver Wonder е моќен софтвер кој ви овозможува да креирате сопствени скринсејвери од вашите датотеки со слики и видеа. Со повеќе од 100 неверојатни ефекти за транзиција на слики, можете лесно да додавате музика во заднина и да го приспособите вашиот екран за да одговара на вашите преференции. Screensaver Wonder е исклучително лесен за употреба, што го прави совршена алатка и за почетници и за професионалци.

Без разлика дали сакате да креирате заштитник на екранот за лична употреба или за дистрибуција, Screensaver Wonder ве опфати. Можете да креирате стандардни датотеки за заштитници на екранот што може автоматски да се инсталираат на вашиот систем или самостојни скринсејвери што се самоинсталираат што лесно се дистрибуираат и споделуваат со пријателите.

Создавањето приспособен заштитник на екранот со Screensaver Wonder е едноставно како избирање на слики или видеа што сакате да ги вклучите во вашиот проект, избирање на преодните ефекти, додавање музика во заднина ако сакате и притискање на копчето „Креирај“. Софтверот се грижи за сè друго.

Една од клучните карактеристики на Screensaver Wonder е неговата способност да додава музика во заднина од MP3, WAV, WMA и MID звучни датотеки. Ова значи дека не само што можете да креирате визуелно зачудувачки скринсејвери, туку и оние со одличен аудио квалитет.

Друга одлична карактеристика на Screensaver Wonder е неговиот избор од преку 100 ефекти на непречена транзиција на сликата. Овие транзиции овозможуваат непречено движење помеѓу сликите во вашето слајдшоу, создавајќи импресивно искуство за гледачите.

Заштитниците на екранот создадени со помош на Screensaver Wonder се многу приспособливи што им овозможуваат на корисниците да ги подобрат своите креации со текстуални етикети и одлични опции за заднина. Дополнително, има приспособлив прозорец за поставки за заштитникот на екранот кој им овозможува на корисниците да приспособат различни поставки како што се времето на прикажување по слајд или дали сакаат нивната лозинка за заштита на екранот.

Вградената компресија обезбедува најмала можна големина на датотеката без да се загрозува квалитетот, додека компатибилноста на сите компјутери обезбедува неверојатни перформанси без оглед на хардверските спецификации.

Како заклучок, ако барате лесно за користење, но моќно софтверско решение кое ви овозможува да креирате скринсејвери од вашите слики и видео датотеки по мерка, тогаш не гледајте подалеку од Screensaver Wonder! Со својот широк опсег на функции, вклучувајќи ефекти на непречени транзиции на сликата; додавање музика во заднина; приспособлив прозорец за поставки на заштитникот на екранот; вградена компресија што обезбедува најмала можна големина на датотеката без да се загрози квалитетот; компатибилност со сите компјутери што обезбедува неверојатни перформанси без оглед на хардверските спецификации - овој софтвер има се што им е потребно и на почетниците и на професионалците!

Целосни спецификации
Издавач Blumentals Software
Страница на издавачи http://www.blumentals.net
Датум на издавање 2014-10-06
Датум на додавање 2014-10-06
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за зачувување на екранот
Верзија 6.6
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 25649

Comments: