Wialon GPS Tracking

Wialon GPS Tracking 1.2

Опис

Wialon GPS Tracking 1.2 е специјализирана софтверска апликација дизајнирана за GPS следење. Тој е најновата верзија на софтверот и нуди широк опсег на функции што го прават идеално решение за сопствениците на возниот парк кои сакаат да ги следат своите возила во режим во реално време.

Апликацијата може лесно да се преземе и инсталира на вашиот компјутер, давајќи ви пристап до целата широка функционалност на професионално решение за следење GPS. Со Wialon GPS Tracking, можете да ја следите потрошувачката на гориво, да креирате извештаи засновани на шаблони што може да се уредуваат, да добивате известувања и известувања преку СМС или е-пошта, како и да контролирате маршрути со контролни точки.

Една од најзначајните предности на Wialon GPS Tracking е неговиот кориснички интерфејс кој е преведен на многу јазици. Ова им олеснува на корисниците од различни делови на светот да го користат овој софтвер без никакви јазични бариери.

Wialon GPS Tracking поддржува различни видови на мапи и им овозможува на корисниците можност да ги обележат своите омилени POI (точки на интерес) и да создаваат гео-огради. Оваа функција им овозможува на сопствениците на возниот парк да постават виртуелни граници околу одредени области на мапа за да можат да добиваат предупредувања кога нивните возила влегуваат или излегуваат од овие области.

Друга посебна карактеристика на Wialon GPS Tracking е неговата способност да работи со речиси сите видови GPS уреди: лични тракери, тракери за возила и AVL (Автоматски локатори на возила). Софтверот поддржува повеќе од 500 типови уреди што значи дека не треба да се грижите за проблеми со компатибилноста кога ја користите оваа апликација.

Со Wialon GPS Tracking, сопствениците на флота можат да ја следат работата на секое возило во реално време и брзо да детектираат какви било отстапувања од маршрутата или оперативни неправилности или прекршувања. Ова им помага да преземат корективни активности непосредно пред да се случи некоја значајна штета.

Покрај овие карактеристики споменати погоре, Wialon нуди и напредни можности за известување, како што е анализа на однесувањето на возачот, што им помага на менаџерите на возниот парк да ги идентификуваат возачите кои не ги следат безбедните практики на возење, како што се брзото возење или грубото сопирање. Софтверот, исто така, обезбедува детални информации за секое патување, вклучувајќи го времето на почеток/крај, поминато растојание, просечна брзина итн., што им олеснува на менаџерите да ги анализираат трендовите на податоците со текот на времето.

Overall,WialonGPSTracking1.2isacomprehensiveandpowerfulsolutionforfleetownerswhoarelookingtoimprovetheirbusinessoperationsbytrackingtheirvehiclesinreal-timemode.Theapplicationisuser-friendlyandoffersawiderangeoffeaturesincludingfuelconsumptionmonitoring,SMSore-mailalertsandnotifications,andcontrollablerouteswithcheckpoints.Italsosupportsdifferentkindsofmapsandprovidesuserswiththeabilitytocreategeofences.WithitsabilitytoworkwithalmostallkindsofGPSdevices,WialonisoneofthemostversatileGPStrackingsolutionsavailableinthemarkettoday.Soifyou'relookingforanall-in-oneGPStrackingsoftwarethatcanhelpyoumanageyourfleetmoreeffectively,Wialonisdefinitelyworthconsidering!

Целосни спецификации
Издавач Gurtam
Страница на издавачи http://gurtam.com
Датум на издавање 2014-08-14
Датум на додавање 2014-10-08
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 98/2000/XP/2003/Vista/7/8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 11310

Comments: