InstantStorm

InstantStorm 2.0.1

Windows / Jan Kolarik and Ondrej Vaverka / 285039 / Целосни спецификации
Опис

InstantStorm: Крајната алатка за создавање скрин сејвери базирани на флеш

Дали сте уморни од истите стари здодевни скринсејвери што се претходно инсталирани на вашиот компјутер? Дали сакате да додадете личен допир на вашата работна површина со приспособен заштитник на екранот? Не гледајте подалеку од InstantStorm, бесплатната алатка за Windows за создавање скринсејвери базирани на Flash со напредни функции.

Со InstantStorm, се што треба да направите е да изберете SWF-датотека, да поставите параметри на заштитникот на екранот и да составите извршна инсталација. Тоа е толку лесно! И најдобриот дел? Нема никаков екран или други досадни работи. За разлика од многу други алатки, InstantStorm ви овозможува целосно да ги приспособите за кутијата, инсталаторот и деинсталаторот на вашиот екран, вклучувајќи ги сите текстови.

Но, тоа не е се. Еве некои од главните моменти на програмата:

Исклучително лесен за употреба

Режимот Wizard за неколку секунди ги претвора датотеките Flash SWF во скринсевери. Не ви се потребни никакви програмски вештини или техничко знаење.

Работи со сите верзии на Windows

Сите 32-битни и 64-битни верзии на Microsoft Windows се целосно поддржани, вклучувајќи ги Windows 95 и Windows 8.1.

Приспособлив прозорец за инсталирање на заштитник на екранот и дијалог за поставки

Можете да го приспособите секој аспект од дијалогот за инсталирање на заштитниот екран и поставките - од иконата до датотеката readme до текстот на договорот за лиценца.

Поддршка за прегледување во живо и дебагирање

InstantStorm ви овозможува да го прегледате вашиот скринсејвер додека го креирате за да можете точно да видите како ќе изгледа на вашиот десктоп. Можете исто така да дебагирате какви било проблеми пред да го компајлирате во извршна датотека.

Одделни флеш-датотеки за резолуции на екран со широк екран, 4:3 и 5:4

InstantStorm поддржува повеќе резолуции на екранот, така што вашиот сопствен заштитник на екранот ќе изгледа одлично на која било големина или облик на мониторот.

Секоја линија на текст може да се преведе или уредува

Ако англискиот не е вашиот прв јазик или ако сакате да додадете личен допир со менување текст во дијалогот за инсталатер или поставки - продолжи! Секоја линија текст е приспособлива.

Напредни карактеристики на програмери

За оние кои имаат повеќе искуство со програмски јазици како ActionScript (AS), InstantStorm нуди напредни функции како поддршка за дополнителни надворешни датотеки (SWF, AS, TXT, XML).

Поддршка за Flash Player 15

Instant Storm поддржува верзија на Adobe Flash Player до 15, што значи дека корисниците можат да уживаат во висококвалитетни анимации без да се грижат за проблеми со компатибилноста.

Во заклучок,

Ако барате моќна, но лесна за употреба алатка за создавање прилагодени чувари на екранот базирани на блиц, тогаш не гледајте подалеку од Instant Storm! Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, како што се можностите за прегледување/дебагирање во живо, заедно со поддршката во сите верзии на Windows, го прави единствен софтвер достапен во оваа категорија. Па зошто да чекаме? Преземете ја инстант бура денес!

Целосни спецификации
Издавач Jan Kolarik and Ondrej Vaverka
Страница на издавачи http://www.instantstorm.com
Датум на издавање 2014-10-20
Датум на додавање 2014-10-20
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за зачувување на екранот
Верзија 2.0.1
Барања за ОС Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Flash Player ActiveX component
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 285039

Comments: