JoyBidder eBay Auction Sniper Free

JoyBidder eBay Auction Sniper Free 1.9.76

Опис

JoyBidder eBay Auction Sniper Free Edition е моќен десктоп софтвер дизајниран да ви помогне со леснотија да ги следите и чувате аукциите на eBay. Без разлика дали сте искусен продавач на eBay или штотуку почнувате, овој софтвер може да ви помогне да останете на врвот на вашите аукции и да бидете сигурни дека никогаш нема да пропуштите голема зделка.

Со поддршка за инстант наддавање на 22 различни сајтови на eBay, JoyBidder го олеснува наддавањето за предмети од целиот свет. Можете дури и да користите повеќе идентификатори на eBay за да управувате со вашите понуди на различни сметки.

Една од клучните карактеристики на JoyBidder е неговата способност да ги следи статусот и цената на артиклите во реално време. Ќе добивате визуелни и аудио предупредувања кога аукцијата ќе заврши или кога цената ќе достигне одреден праг, за да можете да донесувате информирани одлуки за наддавање.

Покрај следењето на аукциите, JoyBidder обезбедува и суштински информации за секоја ставка, вклучително и детали за испорака, локација, оценки за повратни информации од продавачот, дневници за активности на ставки и фотографии. Оваа информација може да ви помогне да донесувате поинформирани одлуки за купување и да избегнете измами или лажни продавачи.

За дополнителна удобност и сигурност, JoyBidder нуди и опционална услуга за отсекување на серверот што ви овозможува да поставувате понуди дури и ако вашиот компјутер е исклучен или исклучен од интернет. Ова осигурува дека вашите понуди се поставени точно во вистинско време без никакви одложувања или прекини.

Најдобро од се? JoyBidder eBay Auction Sniper Free Edition е потполно бесплатна за користење! Меѓутоа, ако ви требаат понапредни функции како што се правилата за автоматско наддавање или поддршка за повеќе од 5 истовремени удари по сметка (бесплатната верзија поддржува до 5), тогаш размислете за надградба на Про издание со посета на www.joybidder.com за повеќе информации .

Севкупно, ако барате сигурен начин за следење и наддавање на аукциите на eBay без да мора постојано да го освежувате вашиот прелистувач или да се грижите дека ќе пропуштите зделки поради бавната брзина на интернет или други технички проблеми - тогаш не гледајте подалеку од JoyBidder!

Целосни спецификации
Издавач JoyBidder
Страница на издавачи http://www.joybidder.com
Датум на издавање 2014-11-06
Датум на додавање 2014-11-06
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 1.9.76
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5977

Comments: