Emoji Emoticons Text Symbols Paster

Emoji Emoticons Text Symbols Paster 1.0

Windows / Emoji Emoticons Text Symbols Paster / 138 / Целосни спецификации
Опис

Текст симболи за емотикони за емотикони Passter: Крајната алатка за заштеда на време за подобрувања на работната површина

Дали сте уморни од постојано пребарување на истите симболи, текстови и слики за копирање и залепување? Дали сакате да има начин да ги складирате сите ваши често користени предмети на едно место за лесен пристап? Не гледајте подалеку од Емотиконите на емотиконите Текст симболи Passter!

Овој софтвер за подобрување на работната површина е дизајниран да ви заштеди време и да ја подобри ефикасноста на вашата работа. Со Emoji Emoticons Text Symbols Paster, можете да додадете повеќе симболи, текстови или слики во базата на податоци и потоа брзо да ги залепите во секое време. Нема повеќе трошење скапоцени минути барајќи низ бескрајни списоци со симболи или пишување повторувачки текст.

Една од истакнатите карактеристики на Emoji Emoticons Text Symbols Paster е неговата способност автоматски да зачувува текст или слика од таблата со исечоци. Ова значи дека секоја ставка копирана на вашата таблата со исечоци ќе биде зачувана во базата на податоци на софтверот за понатамошна употреба. Самата оваа функција може да заштеди часови со текот на времето со елиминирање на потребата од постојано повторно копирање на често користените предмети.

Покрај своите можности за заштеда на време, Emoji Emoticons Text Symbols Paster собира и многу емотикони со симболи за текст за да не морате сами да одите наоколу и да ги барате. Можете лесно да ги залепите од софтверот со само неколку кликања.

Но, што е со безбедноста? Не грижете се - Текст симболи за емотикони за емотикони Пастер ве опфати и таму. Софтверот поддржува заштита со лозинка користејќи 256-битен алгоритам за шифрирање AES, така што само овластени корисници можат да пристапат до вашите податоци.

Други значајни карактеристики вклучуваат поддршка за лепење на десното копче на глувчето и способност за складирање на повеќе текстови, симболи и слики на една погодна локација.

Севкупно, ако барате лесна за употреба алатка за подобрување на работната површина која ќе ви заштеди време и ќе ја подобри ефикасноста на работниот тек, не гледајте подалеку од Emoji Emoticons Text Symbols Paster!

Целосни спецификации
Издавач Emoji Emoticons Text Symbols Paster
Страница на издавачи http://www.1234qqq.com/
Датум на издавање 2014-11-07
Датум на додавање 2014-11-07
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за клипборд
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 138

Comments: