SoftMine Accelerator for Ares Galaxy

SoftMine Accelerator for Ares Galaxy 1.5

Опис

SoftMine Accelerator за Ares Galaxy: Подобрете го вашето искуство за споделување датотеки P2P

Дали сте уморни од бавните преземања и ограничените брзини на прикачување кога користите Ares Galaxy? Дали сакате да го оптимизирате вашиот пропусен опсег и да ја подобрите вашата интернет конекција? Не гледајте подалеку од SoftMine Accelerator за Ares Galaxy.

Како дополнителен софтвер дизајниран специјално за популарниот клиент за споделување датотеки p2p, SoftMine Accelerator е моќна алатка која може да ги подобри можностите и перформансите на Ares Galaxy. Со својот кориснички интерфејс и достапна формула, оваа мала програма може да ви помогне да следите повеќе извори за преземање, да ви донесе побрзо преземање и да заштедите време.

Но, што точно е SoftMine Accelerator за Ares Galaxy? Како работи? И кои се неговите клучни карактеристики?

Ајде да погледнеме подетално.

Што е SoftMine Accelerator за Ares Galaxy?

Softmine Accelerator за Ares Galaxy е интернет софтвер кој го оптимизира вашиот пропусен опсег додека го користите клиентот за споделување датотеки p2p, Ares Galaxy. Ги подобрува можностите на овој популарен клиент со подобрување на брзината на преземање и брзината на испраќање. Овој софтвер е дизајниран да биде лесен за употреба со достапна формула која му овозможува на секој да го користи без никакво техничко знаење.

Како работи?

Откако ќе се инсталира на вашиот компјутер, Softmine Accelerator автоматски се поврзува со вашиот работен примерок на Ares Galaxy без никаква ваша интервенција. Апликацијата потоа започнува да ја зголемува брзината веднаш со оптимизирање на користењето на вашата пропусност. Ова значи дека го намалува временскиот период потребен за завршување на преземањата, а истовремено испорачува прикачувања многу побрзо од порано.

Клучни карактеристики

1) Побрзи преземања: со инсталиран Softmine Accelerator на вашиот систем, преземањето датотеки преку Ares станува многу побрзо од порано. Апликацијата го оптимизира користењето на пропусниот опсег што резултира со побрзо време на преземање.

2) Подобрени брзини на прикачување: не само што овој софтвер ја подобрува брзината на преземање, туку и се справува со ограничувањата на брзината на прикачување, обезбедувајќи прикачувања со многу поголема брзина од претходно.

3) Лесен за употреба интерфејс: корисничкиот интерфејс му го олеснува користењето на секој без да бара никакво техничко знаење или експертиза во интернет технологијата.

4) Заштедува време: со оптимизирање на користењето на пропусниот опсег за време на преземањата и прикачувањата, корисниците можат да заштедат драгоцено време кое инаку би го потрошиле чекајќи да заврши преземањето или поставувањето на датотеките.

Зошто да изберете SoftMine Accelerator за вашите потреби за споделување датотеки P2P?

Постојат многу причини зошто корисниците треба да изберат Softmine акцелератор наместо други слични производи достапни на пазарот:

1) Компатибилност - Овој софтвер е специјално дизајниран како дополнителна алатка исклучиво компатибилна со еден од најпопуларните клиенти за споделување датотеки p2p - Ares galaxy - осигурувајќи се дека нема никакви проблеми со компатибилноста меѓу нив.

2) Кориснички интерфејс - за разлика од другите слични алатки достапни на пазарот денес, кои бараат одредено ниво на техничка експертиза или знаење за интернет технологијата; softmine забрзувачот е развиен имајќи ја предвид едноставноста, така што дури и оние кои никогаш претходно не користеле такви алатки ќе го сметаат за лесен за употреба.

3) Побрзи брзини на преземање и испраќање - со инсталиран softmine акцелератор на нивните системи, корисниците ќе доживеат значително подобрени брзини на преземање и испраќање во споредба со времето кога не ја користеле оваа алатка.

4) Заштедува време - со оптимизирање на користењето на пропусниот опсег при преземања и прикачувања; softmine акцелераторот им помага на корисниците да заштедат драгоцено време кое инаку би го потрошиле чекајќи да завршат датотеките со преземање/поставување.

Заклучок

Како заклучок, ако барате ефикасен начин да го подобрите вашето искуство за споделување датотеки p2p со еден од најпопуларните клиенти таму (Арес галаксија), тогаш не гледајте подалеку од мек акцелератор на рудникот! Неговите едноставни, но моќни карактеристики го прават идеален избор без разлика дали сте нови во користењето на такви алатки или веќе сте го правеле тоа, но сакате нешто подобро прилагодено за подобрување на нивоата на перформанси во целина!

Целосни спецификации
Издавач Soft Mine
Страница на издавачи http://www.soft-mine.com
Датум на издавање 2014-11-07
Датум на додавање 2014-11-07
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 1.5
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Ares Galaxy
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 296

Comments: