Softaken MSG Attachment Extractor

Softaken MSG Attachment Extractor 1.0

Windows / Softaken Software / 1 / Целосни спецификации
Опис

Softaken MSG Attachment Extractor: Крајното решение за ефикасно извлекување на додатоците

Во денешниот свет со брзо темпо, комуникацијата е клучна. А кога станува збор за комуникација, е-поштата е еден од најкористените медиуми. Е-поштата не се користат само за лична комуникација туку и за професионални цели. Всушност, е-поштата станаа составен дел од нашиот секојдневен живот.

Меѓутоа, со зголемената употреба на е-пошта доаѓа и проблемот со управувањето со прилозите. Прилозите може да заземат многу простор во вашето поштенско сандаче и да го забават вашиот клиент за е-пошта. Покрај тоа, извлекувањето прилози од повеќе е-пошта може да биде мачна и одзема време задача.

Ова е местото каде што Softaken MSG Attachment Extractor доаѓа во рака. Тоа е прифатлива и моќна алатка која ги извлекува прилозите MSG од сите екстензии како PDF, XLS, DOC, JPG, RAR итн., правејќи го извлекувањето на прилозите лесно.

Што е Softaken MSG Attachment Extractor?

Softaken MSG Attachment Extractor е софтверска алатка дизајнирана да извлекува прилози од повеќе датотеки MSG одеднаш. Ги поддржува сите верзии на Outlook вклучувајќи 2019, 2016, 2013, 2007 и повеќе.

Софтверот е развиен од професионалци кои се погрижиле да нема шанси за губење или оштетување на датотеката додека ги отстрануваат прилозите од е-поштата на MSG.

Со Softaken MSG Attachment Extractor, корисниците можат лесно да извлечат до cc bcc итн е-пошта адреси од нивните пораки без да го нарушат редот или содржината во нивните пораки.

Зошто да користите Softaken MSG Attachment Extractor?

Постојат неколку причини зошто треба да размислите за користење на Softaken MSG Attachment Extractor:

1) Заштедува време: Со оваа алатка, корисниците не треба да ги повторуваат чекорите за секоја порака од која сакаат да извлечат прилог, бидејќи тие можат лесно да се вчитаат одеднаш за извлекување прилози за да заштедат драгоцено време.

2) Лесна за употреба: апликацијата го олеснува извлекувањето прилози од повеќе датотеки со само неколку кликања.

3) Ги поддржува сите верзии на Outlook: Без разлика дали користите Outlook 2019 или постари верзии како што се 2007 година или дури и претходни верзии како Outlook XP (2002), оваа алатка ќе работи беспрекорно.

4) Нема потреба да се инсталира Microsoft Outlook или која било друга програма за поддршка: тоа значи дека на корисниците не им е потребен дополнителен софтвер инсталиран на нивниот систем што заштедува простор на нивниот хард диск.

5) Отстранува дупликат прилози: со отстранување на дупликат прилози, корисниците можат да заштедат простор на нивниот хард диск само со чување на единствени копии.

6) Кориснички интерфејс: интерфејсот е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење, така што дури и почетниците компјутерски корисници ќе го сметаат за лесен за користење без никакви проблеми.

7) Паметни и ефективни резултати без создавање никаков вид на проблеми

8) Достапно на сите платформи на Windows

Како работи?

Користењето на софтверот на Softaken не може да биде полесно! Едноставно следете ги овие чекори:

1) Преземете го и инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер

2) Стартувајте ја апликацијата

3) Кликнете на копчето „Додај датотека“ кое се наоѓа во горниот лев агол

4) Изберете една или повеќе. датотеки со пораки што сакате да ги извлечете прилозите

5) Кликнете на копчето „Отвори“ кое се наоѓа во долниот десен агол

6 ) Почекајте додека не се изберат сите. Датотеките со пораки се вчитуваат во прозорецот на апликацијата

7 ) Кликнете на копчето „Екстракт“ што се наоѓа во горниот лев агол

8 ) Изберете дестинациона папка каде што ќе се зачуваат извадените прилози

Тоа е тоа! Успешно ги извадивте саканите прилог(и).

Заклучок

Softaken'sMSGAttachmentExtractori е суштинска алатка за секој кој треба ефикасно да управува со големи количини на податоци за е-пошта. Неговиот кориснички интерфејс го прави лесен за користење дури и ако не сте упатени во технологијата. .Со своите паметни и ефективни резултати без да создава никакви проблеми, на корисниците им обезбедува мир на умот при управувањето со нивните податоци.

Целосни спецификации
Издавач Softaken Software
Страница на издавачи http://www.softaken.com/
Датум на издавање 2020-06-21
Датум на додавање 2020-06-21
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: