Softaken EML Attachment Extractor

Softaken EML Attachment Extractor 1.0

Windows / Softaken Software / 0 / Целосни спецификации
Опис

Softaken EML Attachment Extractor: Крајното решение за лесно вадење на прилози од EML и EMLX датотеки

Дали сте уморни од рачно извлекување прилози од вашите EML и EMLX датотеки? Дали сакате паметно и ефикасно решение за извлекување прилози со само неколку кликања? Не гледајте подалеку од Softaken EML Attachment Extractor!

Softaken EML Attachment Extractor е специјализирана алатка која обезбедува интерфејс лесен за користење за вадење прилози од вашите EML и EMLX датотеки. Со овој софтвер, можете лесно да ги одделите прилозите од вашите е-пошта без никакви проблеми.

Софтверот е дизајниран да биде лесен за користење, дури и за почетници. Можете да додавате неограничен број EML или EMLX-датотеки во софтверот и тој ќе ги извлече прилозите во само неколку едноставни чекори. Дополнително, екстракторот за прилози на Softaken поддржува извлекување на адреси на е-пошта и од вашите датотеки.

Една од најдобрите работи во врска со екстракторот за прицврстување на Softaken е тоа што поминува низ неколку тестови за да се осигура дека нема страв од губење на податоци или оштетување на датотеките за време на процесот на екстракција. Може непречено да ги задржи целото форматирање на е-пошта и други детали непроменети додека ги одвојува саканите прилози.

Понатаму, екстракторот за прилози на Softaken го одржува хиерархискиот редослед на вашите оригинални датотеки во текот на процесот на екстракција. Со режимот на папка, корисниците можат да додадат цела папка полна со нивните посакувани е-пораки одеднаш и лесно да ги отстранат сите потребни прилози.

Нема ограничувања за големината или бројот на датотеката со оваа алатка - корисниците можат да додаваат онолку датотеки колку што сакаат за да ги извлечат саканите прилози. И најдоброто уште - нема потреба да инсталирате дополнителен клиент за е-пошта или друг софтвер за да ја користите оваа алатка! Прилозите може да се извлечат од е-пошта испратени преку Windows Live Mail, Thunderbird, eM клиент, Outlook Express - меѓу другото!

Ако сè уште не сте сигурни дали извлекувачот на додатоци на Softaken е вистинскиот за вас - пробајте ја нашата бесплатна верзија! Преземете ја нашата бесплатна пробна верзија денес која им овозможува на корисниците да извлечат 10 различни типови формати на датотеки пред целосно да се посветат со купување на нашиот производ со целосна верзија.

Softaken го дизајнираше својот екстрактор за прицврстување специјално за Windows платформи; работи беспрекорно на секое издание како што се XP, Vista, 7, 8, 10 итн. Нашиот тим за поддршка е достапен 24/7 доколку се појават какви било прашања при инсталацијата или употребата!

Како заклучок: ако барате лесно за користење решение кое ќе заштеди време при извлекување важни информации содржани во е-поштата, тогаш не гледајте подалеку од Softaken’s Attachment Extractor!

Целосни спецификации
Издавач Softaken Software
Страница на издавачи http://www.softaken.com/
Датум на издавање 2020-06-21
Датум на додавање 2020-06-21
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: