Photoshop Manga Effect Plugin (32-bit)

Photoshop Manga Effect Plugin (32-bit) 3.0

Windows / Tanaka Yusuke / 63370 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте графички дизајнер или илустратор кој сака да создава уметнички дела во стил на манга, тогаш додатокот Photoshop Manga Effect е суштинска алатка за вашиот арсенал. Овој моќен приклучок софтвер работи беспрекорно со Adobe Photoshop за да генерира специјални ефекти кои вообичаено се користат во стриповите, овозможувајќи ви да работите паметно и продуктивно.

Со додатокот Photoshop Manga Effect Plugin, можете да ја поедноставите вообичаената процедура за ракопис што одзема многу време на минимум. Ова значи дека можете да потрошите повеќе време фокусирајќи се на вашата креативна визија и помалку време да се грижите за мачните задачи. Приклучокот исто така ви овозможува да поставите параметри над деталите, генерирајќи уникатни специјални ефекти слични на цртани филмови кои се карактеристични за дигиталната содржина.

Една од најимпресивните карактеристики на овој приклучок е неговата способност лесно да создава пролетен дожд и ефекти на магла. Овие атмосферски ефекти додаваат длабочина и емоции на вашето уметничко дело, правејќи го да се издвојува од толпата. Без разлика дали работите на стрип или едноставно сакате да додадете нешто во стилот на манга во вашите дизајни, овој приклучок ве опфати.

Photoshop Manga Effect Plugin е дизајниран специјално за 32-битни системи, обезбедувајќи оптимални перформанси на компатибилни уреди. Лесниот за користење интерфејс го прави достапен и за почетници и за професионалци - не е потребно претходно искуство со приклучоци!

Покрај неговата импресивна функционалност, овој приклучок може да се пофали и со одлична компатибилност со другите производи на Adobe како што се Illustrator и InDesign. Ова значи дека ако веќе ги користите овие програми во вашиот работен тек, додавањето на додатокот Photoshop Manga Effect ќе биде беспрекорно.

Севкупно, ако барате ефикасен начин за создавање уметнички дела во стилот на манга без да го жртвувате квалитетот или продуктивноста - не гледајте подалеку од додатокот Photoshop Manga Effect! Со своите моќни карактеристики и кориснички интерфејс, сигурно ќе стане суштинска алатка во комплетот алатки на секој графички дизајнер.

Целосни спецификации
Издавач Tanaka Yusuke
Страница на издавачи http://www.tnksoft.com/
Датум на издавање 2014-11-19
Датум на додавање 2014-11-19
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 63370

Comments: