iCloud Remover

iCloud Remover 1.0.2

Windows / Unlock iCloud / 66802 / Целосни спецификации
Опис

iCloud Remover - Отклучете го вашиот iPhone со леснотија

Ако сте корисник на iPhone, знаете колку може да биде фрустрирачки ако вашиот уред е заклучен од iCloud. Без разлика дали сте ја заборавиле лозинката или сте купиле користен телефон кој сè уште е поврзан со сметката на претходниот сопственик, заклучувањето надвор од вашиот уред може да биде голема непријатност. За среќа, сега постои решение: iCloud Remover.

iCloud Remover е моќна софтверска алатка која ви овозможува да го отклучите вашиот iPhone и да го активирате дури и ако е заклучен од iCloud. Со овој софтвер, ќе можете трајно да го отстраните заклучувањето на iCloud и да го користите телефонот на која било мрежа на оператор.

Како работи?

Процесот на користење на iCloud Remover е едноставен и јасен. Сè што треба да направите е да го преземете софтверот од официјалната веб-страница и да ги следите дадените упатства.

Откако ќе се инсталира на вашиот компјутер, едноставно поврзете го вашиот iPhone преку USB-кабел и стартувајте ја програмата. Софтверот автоматски ќе го открие вашиот уред и ќе започне со декодирање на заклучувањето на iCloud.

По само неколку минути, вашиот телефон ќе биде отклучен и подготвен за употреба на која било мрежа на оператор. Најдобриот дел? Процесот е 100% безбеден и нема да го оштети или оштети вашиот уред на кој било начин.

Компатибилност

Една од одличните работи за iCloud Remover е неговата компатибилност со сите верзии на iOS од 7.0 до iOS 8.1. Ова значи дека без разлика која верзија на iOS ја користите на вашиот уред, овој софтвер ќе работи за вас.

Дополнително, оваа алатка работи со сите модели на iPhone, вклучувајќи:

- iPhone X

- iPhone 8 Plus

- iPhone 8

- iPhone 7 Plus

- iPhone 7

- iPhone SE

- И повеќе!

Придобивки

Има многу придобивки од користењето на iCloud Remover освен само отклучување на вашиот телефон:

1) Трајно отклучување: Откако ќе се отклучи со оваа алатка, нема потреба од дополнително отклучување бидејќи трајно го отстранува icloud.

2) Компатибилност со оператор: ќе можете да користите која било мрежа на оператор без ограничувања.

3) Безбедна и безбедна: оваа алатка е опширно тестирана за безбедност, така што нема никакви ризици.

4) Лесен за користење интерфејс: Дури и ако не сте технолошки вешт човек; неговиот лесен за користење интерфејс го прави едноставен за секој што сака нивниот iPhone да биде отклучен.

5) Брзи резултати: Немате да чекате долги часови или денови; во рок од неколку минути по започнувањето на услугите преку услугите за отстранување на icloud почнуваат да работат веднаш.

Заклучок

Во заклучок; Ако барате лесен начин да го отклучите заклучувањето на icloud од iPhone, тогаш не гледајте подалеку од iCloud Remover! Со своите моќни карактеристики како решение за трајно отклучување кое работи на секој модел на iPhone што работи со верзија на iOS помеѓу iOS7-iOS8, компатибилноста со сите мрежи на оператори ширум светот без ограничувања, безбедниот и безбеден режим на работа плус брзите резултати го прават единствен во еден вид пазар денес! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Unlock iCloud
Страница на издавачи http://unlock-icloud.com
Датум на издавање 2014-11-21
Датум на додавање 2014-11-21
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 66802

Comments: