Mobi Transfer Free Edition

Mobi Transfer Free Edition 3.0.1

Опис

Mobi Transfer Free Edition е моќен софтвер за iTunes и iPod кој ви овозможува лесно да ги синхронизирате апликациите на iPhone, да префрлате музика, филмови, апликации, книги и фотографии помеѓу папката со компјутер, библиотеката iTunes и уредот со iOS. Со Mobi Transfer Free Edition, можете лесно да управувате со сите ваши медиумски датотеки.

Една од најдобрите карактеристики на Mobi Transfer Free Edition е тоа што не бара џеилбрејк за да инсталирате апликации. Ова значи дека можете лесно да инсталирате која било апликација на вашиот iOS уред без да мора да поминете низ сложениот процес на џеилбрејк. Ова го прави одлична опција за оние кои сакаат да ги чуваат своите уреди безбедни.

Друга одлична карактеристика на Mobi Transfer Free Edition е неговата способност да спои повеќе датотеки на iOS уреди во една iTunes библиотека. Ова значи дека можете лесно да управувате со сите ваши медиумски датотеки од една централна локација. Можете исто така да надградувате, да направите резервна копија, да обновувате и да увезувате/извезувате податоци од вашиот iPhone или iPad со само неколку кликања.

Mobi Transfer Free Edition има интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат низ различните функции на софтверот. Софтверот исто така поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, француски, германски и јапонски.

Синхронизирање на апликациите на вашиот iPhone

Со функцијата за синхронизација на Mobi Transfer Free Edition, можете лесно да префрлате апликации од вашиот компјутер или Mac директно на вашиот iPhone или iPad без да морате да одите преку iTunes. Ова значи дека не треба да се грижите за губење на какви било податоци при синхронизирање со iTunes.

Слободно пренесување музика

Mobi Transfer Free Edition ви овозможува слободно да пренесувате музика помеѓу различни уреди како што се iPhone/iPad/iPods/PC/Mac без никакви ограничувања или ограничувања наметнати од системот за заштита на Apple DRM.

Пренесување филмови

Можете исто така да го користите Mobi Transfer Free Edition за пренос на филмови помеѓу различни уреди како што се iPhone/iPad/iPods/PC/Mac без никакви ограничувања или ограничувања наметнати од системот за заштита на Apple DRM.

Пренесување апликации

Со функцијата за пренос на апликации на Mobi Transfer Free Edition, повеќе не ви треба интернет конекција! Сега можете да преземате апликации на компјутер и да ги инсталирате директно на iDevice!

Пренесување книги

Можете да го користите бесплатното издание Mobi Transfer за пренос на книги помеѓу различни уреди како што се iPhone/iPad/iPods/PC/Mac без никакви ограничувања или ограничувања наметнати од системот за заштита на DRM на Apple.

Пренесување фотографии

Бесплатното издание MoviTransfer им овозможува на корисниците слободно да пренесуваат фотографии меѓу iDevices/компјутерот/itunes библиотеката во сериски режим.

Не е потребен Jailbreak

Една од главните предности на користењето на овој софтвер е неговата способност да не бара џеилбрејк пред да инсталирате апликации на iDevice што обезбедува безбедност додека ја користите оваа алатка.

Спојте повеќе датотеки со iOS уреди во една iTunes библиотека

Оваа функција им овозможува на корисниците да спојат повеќе датотеки на iOS уреди во една единствена библиотека на iTunes што помага во управувањето со сите медиумски датотеки на едно место.

Надградете го вашиот уред

Функцијата за надградба им овозможува на корисниците автоматски да ја надградуваат верзијата на фирмверот на уредот со iOS преку бесплатното издание mobiTransfer

Бекап и обновување на податоците

Корисниците можат да направат резервна копија на нивните важни податоци како контакти/пораки/фотографии/видеа/музика итн., обновувајќи ги секогаш кога им треба

Увоз и извоз на податоци

Корисниците можат да увезуваат/извезуваат податоци како контакти/пораки/фотографии/видеа/музика итн., од/до други извори/уреди

Заклучок:

Севкупно, бесплатното издание Mobitransfer обезбедува лесно за користење решение за управување со сите видови медиумска содржина на различни платформи, вклучувајќи компјутери, уреди со iOS и Mac компјутери. Софтверот нуди многу корисни функции, вклучувајќи синхронизирање апликации, слободно пренесување музика, филмови и книги, сериски преноси на фотографии, можност за инсталирање апликација без потреба од џеилбрејк и повеќе. Бесплатното издание на Mobitransfer дефинитивно вреди да се размисли ако барате сигурен начин за управување со сите видови медиумска содржина на различни платформи!

Целосни спецификации
Издавач iEasyLab
Страница на издавачи http://www.ieasylab.com
Датум на издавање 2014-11-24
Датум на додавање 2014-11-23
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 3.0.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1141

Comments: