Paltalk Sharer

Paltalk Sharer 1.0

Опис

Paltalk Sharer: Споделете ги вашите активности на веб-прелистувачот и песните на медиа плеер на Paltalk Messenger Rooms и Away Message

Paltalk Sharer е моќен софтвер кој ви овозможува да ги споделувате активностите на веб-прелистувачот и песните на медиа плеер во просториите на Paltalk Messenger и пораките на гости. Со овој софтвер, можете лесно автоматски да ги објавувате активностите на вашиот веб-прелистувач и песните на медиа плеер, како што се насловите на песните на Spotify, песните на Windows Media Player или песните на Winamp. Можете исто така да споделувате наслови на песни на YouTube со посета на YouTube со вашиот омилен веб-прелистувач.

Овој софтвер е дизајниран за оние кои сакаат да ги споделат своите онлајн активности со други во реално време. Без разлика дали слушате музика или пребарувате на интернет, Paltalk Sharer ви го олеснува споделувањето на она што го правите со другите.

Поддржани веб-прелистувачи

Paltalk Sharer поддржува широк опсег на веб-прелистувачи, вклучувајќи Internet Explorer, Firefox Browser, Chrome Browser, Opera Browser, Safari Browser и Maxthon Browser. Ова значи дека без разлика кој веб прелистувач претпочитате да го користите; Paltalk Sharer ве опфати.

Поддржани медиа плеери

Покрај поддршката на различни веб-прелистувачи, Paltalk Sharer поддржува и неколку популарни медиа плеери вклучувајќи Windows Media Player, Winamp Media Player и Spotify Media Player. Ова значи дека без разлика кој медиа плеер го користите; Paltalk Sharer ве опфати.

Опции за пораки во соба и надвор

Со функцијата „Соба за споделување на Палтак“ и опции за пораки на гости; Корисниците имаат можност да објавуваат наслови на веб-страници/автоматско објавување во соба (порака далеку), објавување песни на медиа плеер/автоматско објавување во соба (порака далеку), уредувач на текст со флејдер на бои и шарени опции за текст. Корисниците можат рачно да испраќаат пораки или да ги додадат како порака на гости со кликнување на копче. Дополнително, постои опција каде што корисниците можат да креираат листа на зборови што не сакаат да се објавуваат автоматски.

Автоматско објавување (порака „Излезени“)

Функцијата за автоматско објавување им овозможува на корисниците автоматски да испраќаат пораки кога не се достапни на нивниот компјутер или кога се офлајн од услугата месинџер, но сепак се најавени на нивната сметка преку друг уред како мобилен телефон итн. Корисникот може да постави одредени времиња за овие автоматски пораки, така што тие се појавуваат во одредени интервали во текот на денот/неделата/месец/година во зависност од тоа колку често сакаат да се испраќаат!

Име на собата (Порака во гости)

Корисниците имаат можност да го додадат името на нивната соба во пораката за заминување за другите членови да знаат каде обично се дружат! Ова им помага на луѓето полесно да се најдат едни со други ако некој сака друштво додека разговара на интернет!

Автоматско испраќање текст во соба

Оваа функција им овозможува на корисниците кои имаат поставено автоматско објавување пораки додека се офлајн од услугата месинџер, но сепак се најавени на сметката преку друг уред како мобилен телефон итн., ќе можат да ги видат сите дојдовни текстови испратени директно од собите за разговор без да имаат отворени прозорци самите себе! Совршено е ако некој сака да следи што се случува дури и кога физички не е присутен на екранот на компјутерот!

Барања:

За успешно извршување на овој софтвер, Microsoft NET.Framework 4.0 мора да се инсталира заедно со софтверот PalTalk Messenger.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕШКА:

Режим на библиотека на Windows Media Player:

За да го извлечете максимумот од овој софтвер, проверете дали вашиот Windows Media Player се прикажува во „Режим на библиотека“! Со кликнување на копчето „Префрли во библиотека“ кое се наоѓа во горниот десен агол, веднаш ќе се смени, инаку поставете го копчето со глувчето над копчето додека не се појави текстот, потоа кликнете на него ИЛИ притиснете Ctrl + 1 копчињата заедно истовремено, што веднаш ќе го префрли режимот на библиотека WMP.

Заклучок:

Севкупно, споделувачите на Paltak нудат одлични карактеристики за оние кои сакаат да го споделуваат она што го прават онлајн, без разлика дали прелистуваат веб-локации или слушаат музика преку различни плеери. Со својата поддршка за повеќе прелистувачи, медиа плеери, функции за автоматско објавување, опции за уредувач на текст итн., обезбедува одлична вредност за парите. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач China-Cheats
Страница на издавачи http://www.China-Cheats.com
Датум на издавање 2014-12-02
Датум на додавање 2014-12-02
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft NET.Framework 4.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 363

Comments: