Paltalk Ads Killer

Paltalk Ads Killer 1.0

Опис

Дали сте уморни од бомбардирање со реклами додека користите Paltalk Messenger? Не гледајте подалеку од Paltalk Ads Killer, конечното решение за вашите потреби за блокирање реклами. Нашиот софтвер е дизајниран да ги поддржува сите изданија и верзии на Paltalk, осигурувајќи дека можете да уживате во беспрекорно искуство во разговор без никакви прекини.

Нашиот тим работеше неуморно за да создаде софтвер кој ги отстранува сите реклами на Paltalk Messenger. Ја разбираме фрустрацијата од тоа што треба да се занимаваме со реклами во виртуелни простории за разговор, PM-разговори и групни/соби пребарувања. Затоа ја поставивме нашата мисија да обезбедиме сеопфатно решение кое ги блокира сите реклами низ платформата.

Еден од најголемите предизвици во создавањето на ефективен ад-блокатор за Paltalk е справувањето со промените во имињата на класите секогаш кога ќе се издава нова верзија. Сепак, нашиот тим ја надмина оваа пречка со развивање на специјална база на податоци која автоматски доделува имиња на класи за секоја верзија.

Покрај блокирањето реклами во различни области на Paltalk Messenger, нашата најнова верзија го крие и досадното копче „Отстрани ја оваа реклама“ и дополнителна слика/лого на Paltalk во PM-chat. Ова осигурува дека вашето искуство со разговор ќе остане чисто и без неред.

За да користите Ads Blocker/Killer за Paltalk Messenger, едноставно кликнете со десното копче на датотеката EXE и изберете „Стартувај како администратор“. Софтверот автоматски ќе ја открие вашата верзија на Paltalk и ќе додели имиња на класи од нашата специјална база на податоци. Потоа ќе добиете порака со која се потврдува успехот пред да можете да ги блокирате сите реклами со само еден клик.

Важно е да се напомене дека секогаш мора да ја стартувате датотеката Ads-Killer.exe со администраторски привилегии со десен клик и избирање „Стартувај како администратор“. Неуспехот да се стори тоа може да резултира со неефикасно блокирање на реклами.

За ефикасно користење на нашиот софтвер, ќе ви треба Microsoft NET.Framework 4.0 инсталиран на вашиот уред заедно со Paltalk Messenger.

Како заклучок, ако барате ефикасен начин да ги отстраните досадните реклами од вашето искуство со разговор на Paltak Messenger - не гледајте подалеку од Ads Killer! Нашето сеопфатно решение ги поддржува сите конструкции/верзии на платформата додека обезбедува функционалност што е лесна за употреба дури и за почетниците. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач China-Cheats
Страница на издавачи http://www.China-Cheats.com
Датум на издавање 2014-12-02
Датум на додавање 2014-12-02
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Mircrosoft NET.Framework 4.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1911

Comments: