RarbgAdvancedSearch

RarbgAdvancedSearch 1.1

Windows / RarbgAdvancedSearch / 10 / Целосни спецификации
Опис

RarbgAdvancedSearch е моќна интернет софтверска алатка која ви овозможува брзо пребарување на содржина на популарната страница за торент, Rarbg. Оваа алатка е дизајнирана да ви помогне да го најдете токму она што го барате со обезбедување напредни опции за филтрирање кои не се достапни на филтрите на оригиналната локација.

Со RarbgAdvancedSearch, можете лесно да ги филтрирате резултатите од пребарувањето врз основа на различни критериуми, вклучувајќи минимална оцена на Imdb, минимална година на содржина (за филмови), година на максимална содржина (за филмови), жанр (за филмови), минимален датум на прикачување и содржина Жанр (за филмови). Ова значи дека можете брзо и лесно да ја пронајдете точната содржина што ги задоволува вашите специфични потреби.

Една од клучните карактеристики на RarbgAdvancedSearch е неговата способност да извезува и увезува записи за пребарување користејќи го контекстното мени FILE. Ова го олеснува зачувувањето на вашите пребарувања и враќањето на нив подоцна или споделувањето со други кои можеби се заинтересирани за слична содржина.

Покрај неговите напредни опции за филтрирање, RarbgAdvancedSearch нуди и голем број други корисни функции. На пример, со двојно кликнување на запис ќе се отвори список на rarbg додека со десен клик ќе се појави контекстно мени со опции за отворање на страницата imdb или страницата rarbg. Можете исто така да преземате торенти користејќи датотека Magnet или Torrent File директно од менито со десен клик.

Друга одлична карактеристика на RarbgAdvancedSearch е неговиот личен систем за следење содржина. Со оваа функција, можете да ги означите ставките како преземени, преземени, за преземање или избришани за да секогаш знаете каде стои вашата содржина.

Конечно, RarbgAdvancedSearch вклучува специјално мени кое ви овозможува директно да преземате некои филмови без да мора да поминете низ какви било дополнителни чекори. И ако има трејлер за филм достапен на YouTube за која било дадена листа во вашата листа со резултати од пребарувањето, тогаш таа ќе се појави и во контекстното мени за список со десен клик!

Севкупно, RarbgAdvancedSearch е неверојатно моќна алатка за секој кој редовно користи торент-страници како RARBG. Со своите напредни опции за филтрирање и персонален систем за следење, RARBG Напредното пребарување им олеснува на корисниците како вас брзо и ефикасно да го најдат токму она што го бараат!

Целосни спецификации
Издавач RarbgAdvancedSearch
Страница на издавачи https://github.com/ashvin-bhuttoo/RarbgAdvancedSearch
Датум на издавање 2020-06-22
Датум на додавање 2020-06-22
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows Server 2016
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 10

Comments: