CIUX iPhone Status Checker

CIUX iPhone Status Checker 1.1

Windows / CIUX Computer Store and Service / 20134 / Целосни спецификации
Опис

Дали планирате да купите користен iPhone? Дали сакате да бидете сигурни дека iPhone не е заклучен на мрежа што не е компатибилна со вашата земја или SIM-картичка? Дали сте загрижени за купување на украден iPhone? Ако одговорот е да, тогаш CIUX iPhone Status Checker е совршено решение за вас.

Интернетот е неверојатно место, но има и своја темна страна. Има многу измамници, измамници и нечесни луѓе таму кои можат да ве измамат да купите нешто што не вреди за вашите пари. Ова е местото каде што нашиот софтвер ни доаѓа. Со CIUX iPhone Status Checker, можете да ги проверите статусот и информациите на кој било iPhone пред да купите.

Нашиот софтвер обезбедува одличен начин да се заштитите од измамници кои продаваат iPhone-и со скриени проблеми. Замислете да купите користен iPhone само за подоцна да дознаете дека е заклучен на некоја мрежа што не работи во вашата земја или со вашата SIM-картичка. Или уште полошо, откривање дека телефонот е украден! Ваквите сценарија може да се избегнат со користење на нашиот софтвер.

CIUX iPhone Status Checker ви овозможува да ги дознаете сите потребни информации за кој било iPhone за само кратко време. Сè што треба да направите е да побарате статус преку нашиот софтвер и да чекате да ги испратиме сите релевантни информации директно во вашето сандаче за е-пошта.

Важно е да се напомене дека нашето решение не ги отклучува iPhone-ите; дава само информации за статусот. Значи, ако отклучувањето на iPhone е она што го барате, тогаш ова не е вистинското решение за вас.

Еве некои од карактеристиките на CIUX iPhone Status Checker:

1) Лесен за користење интерфејс: Нашиот софтвер е дизајниран со едноставност на ум, така што секој може да го користи без никакво техничко знаење.

2) Брзи резултати: не мора да чекате долго пред да ги добиете сите потребни информации за кој било уред.

3) Сеопфатни извештаи: Нашите извештаи содржат детални информации за секој аспект на уред со iOS, вклучувајќи го бројот на моделот, серискиот број, бројот IMEI и повеќе.

4) Сигурна услуга: Се гордееме што обезбедуваме точни и сигурни резултати секој пат.

5) Достапни цени: Нашите ценовни планови се достапни, така што секој може да има корист од нашите услуги без да го наруши својот буџет.

Како заклучок, ако планирате да купите користен iOS уред во скоро време или едноставно сакате да знаете сè што се знае за вашиот - тогаш не гледајте подалеку од CIUXiPhoneStatusChecker! Со брзи резултати доставени директно во вашето сандаче за е-пошта по пристапни цени - имаме сè покриено кога станува збор за заштита од измамници онлајн!

Целосни спецификации
Издавач CIUX Computer Store and Service
Страница на издавачи http://www.ciux.com/
Датум на издавање 2015-01-05
Датум на додавање 2015-01-05
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања .NET Framework 4.0
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 20134

Comments: