Free Any DVD Player

Free Any DVD Player 13.8

Опис

Бесплатен кој било DVD плеер е моќен видео софтвер кој ви овозможува да репродуцирате заштитени ДВД-а, комерцијални ДВД-а, домашни ДВД-а, целиот регион 1-6 DVD-5, DVD-9 и да репродуцирате видеа со резолуција 4K/HD/1080P/720P/SD и аудио датотеки лесно и непречено на Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, Free Any DVD Player е совршено решение за секој што сака да ужива во своите омилени филмови или видеа на својот компјутер.

Една од клучните карактеристики на Free Any DVD Player е неговата способност да репродуцира заштитени ДВД-а. Ова значи дека можете да ги гледате вашите омилени филмови без да се грижите за какви било ограничувања или ограничувања. Без разлика дали се работи за комерцијален филм или домашно видео, бесплатен кој било DVD плеер може лесно да се справи со сето тоа.

Покрај репродукцијата на ДВД-а, Free Any DVD Player поддржува и широк спектар на видео формати, вклучувајќи MP4, AVI, MKV, WMV и многу повеќе. Ова значи дека можете да ги гледате вашите омилени видеа со висока дефиниција без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика на Free Any DVD Player е неговата поддршка за повеќе аудио формати, вклучувајќи MP3, AAC, FLAC и многу повеќе. Ова значи дека можете да уживате во вашата музичка колекција со висок квалитет без да мора да користите друга софтверска програма.

Бесплатен Секој DVD плеер доаѓа и со напредни контроли за репродукција, како што се опциите за брзо напред/назад и можност за прилагодување на брзината на репродукција. Можете исто така да го приспособите соодносот на вашите видеа, така што тие совршено се вклопуваат на вашиот екран.

Севкупно, ако барате моќен, но лесен за користење видео плеер кој поддржува широк спектар на формати и има напредни контроли за репродукција, тогаш не гледајте подалеку од бесплатен кој било DVD плеер!

Целосни спецификации
Издавач Rcysoft
Страница на издавачи http://rcysoft.com/
Датум на издавање 2020-06-23
Датум на додавање 2020-06-23
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 13.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 105

Comments: