Softaken IMAP Attachment Extractor

Softaken IMAP Attachment Extractor 1.0

Windows / Softaken Software / 0 / Целосни спецификации
Опис

Softaken IMAP Attachment Extractor: Крајната алатка за вадење прилози од IMAP сервери

Дали сте уморни од рачно извлекување прилози од вашиот IMAP сервер? Дали сакате професионална алатка која може лесно и без загуба на податоци да извлекува прилози? Не гледајте подалеку од Softaken IMAP Attachment Extractor.

Оваа моќна алатка е дизајнирана да извлекува прилози од кој било IMAP сервер, вклучувајќи ги Gmail, Yahoo, Office 365, G Suite, Zoho Mail, AOL и други. Со својот самововеден интерфејс и лесни за користење функции, Softaken IMAP Attachment Extractor е совршено решение за секој кој треба брзо и ефикасно да ги извлекува прилозите.

Една од најдобрите работи за оваа алатка е тоа што не бара од вас да инсталирате некој клиент за е-пошта. Сè што треба да направите е да ја претставите адресата на домаќинот, корисничкото име и лозинката на избраниот IMAP сервер. Потоа можете да ги извезете сите ваши прилози во вашиот локален систем со само неколку кликања.

Softaken IMAP Attachment Extractor ви овозможува да извлечете кој било број на прилози од повеќе папки или сметки во едно движење. Можете дури и да изберете кои екстензии на датотеки (како што се DOC, PDF, XLS или JPG) сакате да ги извлечете. И бидејќи алатката ги зачувува сите компоненти и форматирање на е-пошта (вклучувајќи ги полињата cc/bcc, хиперврски и слики во линија), нема ризик од губење на податоци за време на екстракцијата.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - обидете се сами со Softaken IMAP Attachment Extractor со преземање на нашето бесплатно пробно издание. Оваа демо верзија ви овозможува да ја тестирате ефикасноста и соодветноста на апликацијата пред да се заложите за купување лиценца. Единственото ограничување со демо верзијата е тоа што може да извлече само 10 прилози по папка - но штом ќе аплицирате за клуч за лиценца ова ограничување ќе биде отстрането.

И ако имате какви било сомнежи или прашања за тоа како работи Softaken IMAP Attachment Extractor или како тоа може да биде од корист за вашата деловна или лична употреба - не двоумете се да контактирате со нашиот технички персонал 24/7. Тие ќе дадат моментален одговор за да можете да се вратите на вистинскиот пат со извлекување на тие важни прилози за е-пошта за кратко време!

Клучни карактеристики:

- Самововеден интерфејс

- Нема потреба од клиент за е-пошта

- Компатибилен со сите главни даватели на е-пошта

- Може да извезува повеќе папки/сметки одеднаш

- Ги зачувува компонентите и форматирањето на е-поштата

- Поддржува различни екстензии на датотеки (DOC/PDF/XLS/JPG итн.)

- Достапно е бесплатно пробно издание

Целосни спецификации
Издавач Softaken Software
Страница на издавачи http://www.softaken.com/
Датум на издавање 2020-06-23
Датум на додавање 2020-06-23
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: