Listen CRO

Listen CRO 2.4.1.0

Опис

Listen CRO е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува да слушате хрватски радио станици на вашиот компјутер. Со овој софтвер, можете да уживате во истата музика и програми што се емитуваат на традиционалните радио приемници во Хрватска. Без разлика дали сте љубител на хрватската музика или едноставно сакате да останете поврзани со најновите вести и настани во Хрватска, Listen CRO е совршеното решение за вас.

Една од клучните карактеристики на Listen CRO е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, што го прави лесен за секој да го користи без оглед на нивната техничка експертиза. Сè што треба да направите е да го преземете и инсталирате софтверот на вашиот компјутер, да ја изберете омилената радио станица од дадената листа и да започнете да слушате.

Друга одлична карактеристика на Listen CRO е неговата способност автоматски да ги ажурира радио станиците. Ако од која било причина одредена станица не работи правилно, сè што треба да направите е да го притиснете копчето „update“ и Listen CRO автоматски ќе бара алтернативен пренос за да можете да продолжите да слушате без прекин.

Покрај леснотијата за користење и автоматските ажурирања, Listen CRO нуди и широк избор на хрватски радио станици од кои корисниците можат да изберат. Без разлика дали претпочитате поп музика или класични мелодии, тука има нешто за секого. Некои популарни станици вклучуваат Радио Далмација 87,8 FM Сплит, Радио Бановина 96 FM Глина-Карловац-Сисак-Мославинска округ-Загребска жупанија-Бјеловар-Билогорска округ-Вировитичка-Подравинска област-Лика-Сењска округ-Приморје-Горски Котарска -Кварнерски Острови-Креш-Лошињ-Раб-Паг-Крк-Угљан-Пашман-Дуги Оток-Молат-Силба-Олиб-Уније-Иловик-Сушак-Плавник-Голи Оток-Остров Јабука-Остров Тијат-Остров Мртовњак-Остров Луково Шу Нови Винодолски-Цриквеница-Сењ-Опатија-Ловран-Рабац-Пореч-Новиград-Умаг-Ровињ-Врсар-Фунтана-Пула-Медулин-Лабин-Корчула-Хвар-Вис-Брач-Дубровник-Неретва-Стон-Јањина-Тр Оребиќ-Вела Лука-Ластово-Мљет-Дубровник Аеродром Дубровник Кула 118 MHz итн.

Севкупно, ако барате лесен за користење MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува да слушате хрватски радио станици на вашиот компјутер без никакви проблеми или прекини, тогаш не гледајте подалеку од Слушајте CRO! Преземете го денес и почнете да уживате во сето она што го нуди овој неверојатен софтвер!

Целосни спецификации
Издавач KK Software
Страница на издавачи http://kk-software.site90.net
Датум на издавање 2015-01-16
Датум на додавање 2015-01-16
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 2.4.1.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 321

Comments: