Adblock Plus for Opera

Adblock Plus for Opera 1.8.10

Windows / Adblock Plus / 29705 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од бомбардирање со досадни реклами додека пребарувате на интернет? Не гледајте подалеку од Adblock Plus за Opera, најдобриот блокатор на реклами достапен за вашиот прелистувач. Со преку 60 милиони корисници ширум светот, овој популарен додаток сега е достапен за уживање на корисниците на Opera.

Adblock Plus за Opera ги блокира сите наметливи реклами на вашиот екран целосно бесплатно. Стандардните поставки овозможуваат да се видат некои ненаметливи реклами кои се придржуваат до нивните критериуми, поддржувајќи бесплатна содржина и поттикнувајќи подобри реклами. Меѓутоа, ако претпочитате воопшто да не гледате никакви реклами, да се откажете е лесно.

Овој моќен софтвер ги отстранува сите досадни реклами од вашиот прелистувач, вклучително и рекламирање од доводите на Фејсбук и Твитер, скокачки прозорци, банери, па дури и видео реклами на YouTube - вклучувајќи ги и оние досадни реклами од 30 секунди што се чини дека е невозможно да се прескокнат.

Но, Adblock Plus не застанува само на блокирање на досадни реклами. Исто така, нуди дополнителни функции за приватност и безбедност, како што се заштита од малициозен софтвер и следење, како и блокирање на копчињата за социјалните медиуми. Ова ви дава целосна контрола врз вашето искуство со прелистување.

Иконата во вашиот прелистувач покажува колку реклами се блокирани на секоја страница што ја посетувате. Со кликнување на иконата се прикажуваат повеќе опции, вклучително и дозволување целосно да ги блокирате елементите на страницата доколку сакате.

Adblock Plus е проект со отворен код поддржан од волонтери од целиот свет во моментов достапен на повеќе од дузина јазици со над 40 потенцијални листи за филтри. Работи совршено и на оперативните системи Windows и Mac OS X што го прави достапен за секого без оглед на изборот на уредот.

Покрај тоа што е достапен за прелистувачите на Opera, Adblock Plus може да се користи и со Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer Safari, како и уредите со Android, што гарантира дека без разлика каде и како пребарувате на интернет - Adblock Plus ве покрива!

Па зошто да чекаме? Преземете го Adblock Plus денес и почнете да уживате во почисто прелистување без никакви наметливи реклами!

Целосни спецификации
Издавач Adblock Plus
Страница на издавачи http://adblockplus.org/en/
Датум на издавање 2015-01-19
Датум на додавање 2015-01-19
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 1.8.10
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Opera 12.10
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 29705

Comments: