ATI Catalyst Software Suite (Windows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bit)

ATI Catalyst Software Suite (Windows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bit) 14.12

Windows / ATI Technologies / 543887 / Целосни спецификации
Опис

ATI Catalyst Software Suite е моќен и сигурен софтвер за двигатели кој го ажурира двигателот на дисплејот AMD до најновата верзија. Овој унифициран драјвер е дополнително подобрен за да обезбеди највисоко ниво на моќ, перформанси и доверливост за сите производи од семејството Radeon. Софтверот е компатибилен со Windows 7 64-битни, Windows 8 64-bit и Windows 8.1 64-bit оперативни системи.

Софтверскиот пакет ATI Catalyst е дизајниран да го оптимизира вашето искуство со игри со тоа што ќе ви ги обезбеди најновите графички драјвери за вашата AMD Radeon графичка картичка. Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутер, можете да уживате во подобри перформанси во игрите и другите апликации за кои е потребна висококвалитетна графика.

Една од клучните карактеристики на овој софтверски пакет е неговата способност да обезбеди автоматско ажурирање за вашите графички драјвери. Ова значи дека не мора рачно да барате нови драјвери или да се грижите дека ќе пропуштите важни ажурирања. Софтверот автоматски ќе открие кога се достапни нови драјвери и ќе ги преземе за вас.

Покрај автоматските ажурирања, ATI Catalyst Software Suite вклучува и низа напредни функции кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите графички поставки според вашите преференции. Може да ги приспособите поставките како што се анти-алиасирање, анизотропно филтрирање, квалитет на текстура и друго со цел да постигнете оптимални перформанси во игрите и другите апликации.

Друга одлична карактеристика на овој софтверски пакет е неговата поддршка за повеќе дисплеи. Ако имате повеќе монитори поврзани на вашиот компјутер, можете да го користите овој софтверски пакет за да го конфигурирате секој екран поединечно или да поставите конфигурација со повеќе монитори што се протега на сите екрани.

Севкупно, ако барате моќен и доверлив софтвер за двигатели кој ќе го подобри вашето искуство со игри на графичка картичка AMD Radeon, тогаш не гледајте подалеку од софтверскиот пакет ATI Catalyst!

Целосни спецификации
Издавач ATI Technologies
Страница на издавачи http://www.ati.com/
Датум на издавање 2015-01-21
Датум на додавање 2015-01-21
Категорија Возачи
Под категорија Видео возачи
Верзија 14.12
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 47
Вкупно преземања 543887

Comments: