ATI Catalyst Software Suite (Windows Vista 32-bit / Windows 7 32-bit / Windows 8 32-bit)

ATI Catalyst Software Suite (Windows Vista 32-bit / Windows 7 32-bit / Windows 8 32-bit) 14.12

Windows / ATI Technologies / 484834 / Целосни спецификации
Опис

ATI Catalyst Software Suite е моќен софтвер за двигатели што го ажурира двигателот на дисплејот AMD до најновата верзија. Овој унифициран драјвер е дополнително подобрен за да обезбеди највисоко ниво на моќ, перформанси и доверливост за сите производи од семејството Radeon. Софтверот е компатибилен со Windows Vista 32-битни, Windows 7 32-битни и Windows 8 32-битни оперативни системи.

Софтверскиот пакет ATI Catalyst е дизајниран да го оптимизира вашето искуство со игри со тоа што ќе ви ги обезбеди најновите графички драјвери за вашата Radeon графичка картичка. Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутер, можете да уживате во подобри перформанси и стабилност во сите ваши омилени игри.

Една од клучните карактеристики на овој софтверски пакет е неговата способност да обезбеди автоматско ажурирање за вашите графички драјвери. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно ажурирање на драјверите секогаш кога ќе биде достапна нова верзија. Софтверот автоматски ќе ги преземе и инсталира сите неопходни ажурирања во заднина, осигурувајќи дека секогаш имате пристап до најновите функции и подобрувања.

Покрај автоматските ажурирања, ATI Catalyst Software Suite вклучува и низа други корисни алатки и функции. На пример, вклучува напредна контролна табла која ви овозможува да приспособите различни поставки поврзани со перформансите и опциите за прикажување на вашата графичка картичка.

Можете да ја користите оваа контролна табла за да ги приспособите нештата како што се поставките против алиасирање, опциите за филтрирање на текстурата, поставките за длабочина на боја и многу повеќе. Овие опции за приспособување ви овозможуваат фино да го прилагодите вашето искуство со игри за да изгледа и да се чувствува точно како што сакате.

Друга корисна карактеристика вклучена во овој софтверски пакет е поддршката за повеќе екрани. Ако имате повеќе од еден монитор поврзан на вашиот компјутер, тогаш оваа функција ќе ви овозможи да го конфигурирате секој дисплеј независно, така што тие ќе работат заедно беспрекорно.

Севкупно, ако барате моќно софтверско решение за драјвери што може да помогне да се подобри вашето искуство со игри на графичка картичка Radeon, тогаш не гледајте подалеку од софтверскиот пакет ATI Catalyst! Со своите напредни функции, како што се автоматските ажурирања и приспособливите контролни панели, заедно со поддршката за повеќе дисплеи, го прават одличен избор за гејмерите кои не бараат ништо друго освен врвни перформанси од нивниот хардвер!

Целосни спецификации
Издавач ATI Technologies
Страница на издавачи http://www.ati.com/
Датум на издавање 2015-01-21
Датум на додавање 2015-01-21
Категорија Возачи
Под категорија Видео возачи
Верзија 14.12
Барања за ОС Windows Vista 32-bit, Windows 8, Windows 8 32-bit, Windows, Windows 7 32-bit
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 18
Вкупно преземања 484834

Comments: