Ant Download Manager

Ant Download Manager 1.19.4

Опис

Ant Download Manager е моќен и ефикасен интернет софтвер кој им овозможува на корисниците лесно да преземаат разни видови содржини од интернет. Овој софтвер обезбедува целосна интеграција со популарните прелистувачи како Mozilla Firefox, Google Chrome и нивните клонови, вклучувајќи Comodo IceDragon, Waterfox, 360Chrome, Chedot, CocCoc, Comodo Dragon, Brave, MS EDGE, Opera, Slimjet SRWare Iron Torch UC Browser Vivaldi Yandex . Со поддршка за HTTP(S), FTP(S) мрежа и F4M M3U8 MPEG-DASH VIMEO-STREAM протоколи за пренос на медиуми.

Овој софтвер е дизајниран да им обезбеди на корисниците брз и лесен начин за преземање видеа од различни веб-локации како YouTube Vimeo DailyMotion Rutube. Поддржува различни медиумски услуги (Youtube Vimeo DailyMotion Rutube) и нуди конверзија и спојување на датотеките на Youtube DASH.

Една од најзначајните карактеристики на Ant Download Manager е неговата способност да ја забрза брзината на преземање со делење на датотеките на повеќе делови и нивно преземање истовремено. Оваа функција осигурува дека преземањата се завршуваат брзо без да се загрози квалитетот.

Софтверот нуди и повеќејазична поддршка што го прави достапен за корисници од различни делови на светот кои зборуваат различни јазици. Функцијата за анимиран преглед им овозможува на корисниците да ги гледаат преземените ставки пред да бидат зачувани на нивните уреди.

Ant Download Manager исто така поддржува преземања по категории што им олеснува на корисниците да ги организираат преземањата според нивните преференции. Функцијата за преносливост им овозможува на корисниците да го носат софтверот на USB-уред или кој било друг пренослив уред без да мора да го инсталираат на секој компјутер што го користат.

За љубителите на видео кои сакаат лесен начин за преземање филмови или видеа онлајн, постојат два начини на располагање: или преку полето за дијалог во внатрешниот интерфејс на програмата или преку панел-копче интегриран во прелистувачите што се појавува над рамката на видеото на почетокот. на видео поток.

Севкупниот Ant Download Manager е одличен избор за секој кој бара сигурен преземач кој може да се справи со сите видови содржини, вклучително и видеа од популарни веб-локации како YouTube Vimeo DailyMotion Rutube итн., истовремено обезбедувајќи брзи брзини на преземање со повеќејазична поддршка за преносливост на анимиран преглед. можностите за конверзија/спојување на опциите за категоризација, меѓу другото, што го прави едношалтерско решение за сите ваши потреби за преземање!

Целосни спецификации
Издавач antGroup
Страница на издавачи http://antdownloadmanager.com/
Датум на издавање 2020-09-08
Датум на додавање 2020-09-08
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.19.4
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 28
Вкупно преземања 84476

Comments: