Windows Tweaker Portable

Windows Tweaker Portable 5.3.1

Windows / SuRe Softwares / 2068 / Целосни спецификации
Опис

Windows Tweaker Portable: Крајната алатка за подобрување на вашето искуство со Windows

Дали сте уморни од вашиот Windows систем кој работи бавно и бавно? Дали сакате да постои начин да се оптимизираат перформансите на вашиот систем без да се трошат часови за да се мешате со поставките? Не гледајте подалеку од Windows Tweaker Portable, врвната алатка за подобрување на вашето искуство со Windows.

Windows Tweaker Portable е моќна алатка за дотерување што ви овозможува лесно да го приспособите и оптимизирате вашиот Windows систем. Со повеќе од 100 корисни измени на располагање, овој софтвер обезбедува пристап до сите важни измени во комплет на едно место. Без разлика дали сакате да ги подобрите перформансите, да ја намалите потрошувачката на меморија или едноставно да го подобрите целокупното корисничко искуство, Windows Tweaker ве покрива.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговиот интуитивен интерфејс кој им го олеснува навигацијата и користењето на корисниците од сите нивоа. Главниот прозорец прикажува 11 категории на измени, вклучувајќи системски информации, контрола на корисничка сметка (UAC), оптимизација на перформанси, поставки за безбедност и многу повеќе. Секоја категорија содржи неколку подкатегории кои им овозможуваат на корисниците фино да ги подесат своите системи според нивните специфични потреби.

Покрај овие категории, Windows Tweaker обезбедува и пристап до 38 вградени алатки кои можат да им помогнат на корисниците да извршуваат различни задачи како што се чистење на дискот, чистење на регистарот и дефрагментација. Ова значи дека корисниците не мора да се префрлаат помеѓу различни апликации кога извршуваат задачи за одржување на нивните системи.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата преносливост. Како што сугерира името, тој е пренослив што значи дека може да се работи од USB-диск или кој било друг надворешен уред за складирање без да мора да го инсталирате на компјутерот-домаќин. Ова го прави идеална алатка за ИТ професионалци на кои им е потребен брз пристап до алатките за дотерување додека се во движење.

Едно нешто што го издвојува Windows Tweaker од другите алатки за дотерување е неговата доверливост. Сите применети измени може безбедно да се отстранат без да остават никакви траги зад себе, што гарантира дека корисниците можат да експериментираат со различни поставки без да се грижат за оштетување на нивните системи.

Некои примери на корисни измени достапни во овој софтвер вклучуваат оневозможување на непотребни услуги и програми за стартување што може значително да го подобри времето на подигање; оневозможување на анимации и визуелни ефекти кои можат да ослободат ресурси за меморија; приспособување на контекстните менија со додавање или отстранување ставки; овозможување скриени функции како GodMode; оптимизирање на мрежните поставки за поголема брзина на интернет; подобрување на траењето на батеријата со оневозможување на функциите кои се жедни за енергија итн.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за дотерување која ви овозможува да го приспособите секој аспект од вашиот Windows систем, тогаш не гледајте подалеку од Windows Tweaker Portable. Со својот широк избор на корисни измени и вградени алатки во комбинација со неговата преносливост и доверливост, го прават суштинска алатка во комплетот алатки на секој ИТ професионалец!

Целосни спецификации
Издавач SuRe Softwares
Страница на издавачи https://sites.google.com/site/suresoftwares/
Датум на издавање 2015-02-01
Датум на додавање 2015-02-01
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за измени
Верзија 5.3.1
Барања за ОС Windows, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Барања Microsoft .NET Framework 4.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2068

Comments: