Free Tabata Timer

Free Tabata Timer 1.0

Windows / Media Freeware / 14066 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте фитнес ентузијаст кој сака да го следи режимот на тренирање Табата? Ако одговорот е да, тогаш мора да бидете свесни за важноста на временските интервали и времето на подготовка во оваа форма на вежбање. За да ви помогнеме да постигнете максимални резултати, ви го донесуваме Free Tabata Timer - алатка за подобрување на работната површина која е дизајнирана специјално за ентузијастите на Tabata.

Free Tabata Timer е датотека со мала големина што може да се преземе на кој било уред што работи на Windows OS. Тоа е самостојна апликација која лесно може да се управува на вашата работна површина без никакви дополнителни барања. Откако ќе се инсталираат, корисниците можат да изберат од достапните претходно поставени поставки или да ги прилагодат според нивните барања со само неколку кликања.

Корисничкиот интерфејс на оваа апликација го прави уште поудобно за корисниците да ги постават своите сесии за вежбање. Од поставување на бројот на циклуси во вежба до интервали и продолжување на сесиите, секој од нив може да се приспособи со музика по ваш избор. Атрактивниот дизајн и колоритниот распоред го прават уште повпечатлив.

Со бесплатниот тајмер Tabata, корисниците можат без напор да постават време за подготовка, работно време, време за одмор, освен циклуси и табата. Откако сè ќе се постави според вашите барања, се што треба да направите е да го притиснете копчето „Start“ и да продолжите со вежбањето без да се грижите за следење на времето.

Оваа апликација не е ограничена само на десктоп компјутерите; може да се користи и на мобилни телефони и други преносливи уреди без напор. Најдобриот дел од овој тајмер е тоа што е чист и не содржи никаков малициозен софтвер или рекламен софтвер што значи дека корисниците не треба да се грижат за загрозување на безбедноста на нивниот уред додека ја користат оваа алатка.

Како заклучок, ако сте некој кој религиозно го следи тренингот Tabata, тогаш инвестирањето во бесплатен Тајмер за Табата дефинитивно ќе се покаже корисно за постигнување максимални резултати од вашите тренинзи!

Целосни спецификации
Издавач Media Freeware
Страница на издавачи http://www.mediafreeware.com
Датум на издавање 2016-07-06
Датум на додавање 2015-02-02
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Аларми и софтвер за часовници
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 14066

Comments: