Free Ringtone Maker

Free Ringtone Maker 1.0

Windows / Convert Audio Free / 72922 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатен создавач на мелодии: бесплатно креирајте висококвалитетни мелодии

Музиката е составен дел од нашите животи. Ни помага да се опуштиме, да комуницираме со другите и да се изразуваме. И што е подобро од тоа да ги имате омилените мелодии како рингтон? Прекрасно е чувството кога се дружите со пријателите, а телефонот ви ѕвони со песна која сите ја сакаат.

Сепак, создавањето рингтонови може да биде предизвик. Многу апликации таму се несигурни или бараат плаќање за преземање мелодии. Но, што ако ви кажеме дека можете бесплатно да креирате висококвалитетни мелодии? Таму доаѓа Free Ringtone Maker.

Free Ringtone Maker е софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да ги претворите саканите мелодии во висококвалитетни мелодии без да потрошите ниту денар на него. Сè што треба да направите е да ја преземете и инсталирате апликацијата на вашиот компјутер.

Кога ќе го стартувате Ringtone Maker, ќе се појави прозорец со неколку поставки. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, така што дури и почетниците можат брзо да креираат сопствени сопствени мелодии.

За да започнете, изберете аудио датотека од вашиот компјутер или уред што сакате да ја претворите во рингтон. Потоа изберете колку треба да биде долг тонот на ѕвонење со избирање на неговата должина во секунди или минути.

Следно, одреди во кои точки треба да избледи внатре и надвор со прилагодување на времето за почеток и крај на секој дел од песната. Можете исто така да прилагодите колку се зголемува јачината на звукот за време на овие транзиции за дополнителен ефект.

Откако сè ќе се постави правилно, изберете име за вашиот нов формат на датотека на рингтонови (MP3 или M4R) и излезна локација на папката каде што автоматски ќе се зачува откако процесот на конверзија ќе заврши успешно!

Со софтверот Free Ringtone Maker инсталиран на вашиот компјутерски систем, сега создавањето рингтонови по мерка никогаш не било полесно! Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за софтверот за уредување аудио, бидејќи оваа програма работи автоматски без никакви проблеми!

Карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс

- Поддржува различни аудио формати како MP3 и WAV

- Им овозможува на корисниците да ги приспособат сопствените уникатни мелодии

- Нуди избледени/избледени ефекти за непречени транзиции помеѓу деловите од песните

- Ги прилагодува нивоата на јачина на звук за време на транзициите за дополнителен ефект.

- Автоматски ги зачувува конвертираните датотеки во саканата локација на излезната папка.

- Целосно бесплатен софтвер - без скриени трошоци или такси!

Заклучок:

Како заклучок, Free Ringtone Maker нуди одлично решение за секој кој сака да креира по мерка на висококвалитетни мелодии без да троши пари за скапи преземања од веб-локации на трети страни! Со својот кориснички интерфејс и моќните функции како што се ефектите за бледнее/избледување, плус прилагодувањата на јачината на звукот за време на транзициите, ја прават оваа програма издвоена меѓу другите слични програми достапни на интернет денес! Па зошто да чекаме? Преземете ја оваа неверојатна алатка денес самата!

Целосни спецификации
Издавач Convert Audio Free
Страница на издавачи http://convertaudiofree.com/
Датум на издавање 2016-07-01
Датум на додавање 2015-02-02
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 72922

Comments: