Free SoundCloud Player

Free SoundCloud Player 1.0

Windows / Convert Audio Free / 19699 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на музика што ужива да слушате песни на SoundCloud? Дали сакате да ја преземете вашата омилена музика од веб-локацијата без никакви ограничувања? Ако одговорот е да, тогаш бесплатниот SoundCloud Player е совршено решение за вас. Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран да му олесни на сите да преземаат и слушаат омилени песни од SoundCloud.

Бесплатниот SoundCloud Player е бесплатна програма која доаѓа со голем број корисни функции. Со оваа апликација, нема ограничувања за песните што можете да ги преземете. Можете да изберете која било песна што е достапна на SoundCloud и да започнете да ја преземате со само еден клик. Апликацијата е едноставна за работа и не бара никакво техничко знаење.

Една од најдобрите карактеристики на бесплатниот SoundCloud Player е неговата способност да снима сопствени гласовни или аудио датотеки и да ги прикачува на веб-локацијата. Ова ви овозможува да ја споделите вашата музика со другите во заедницата и да стекнете повеќе следбеници. Можете дури и да креирате своја сопствена плејлиста која ги содржи сите ваши омилени песни.

Апликацијата исто така ви овозможува да преземате аудио датотеки дури и ако нема достапно копче за преземање за нив. Сè што треба да направите е да ја внесете URL-то на аудио датотеката во Free SoundCloud Player и таа веднаш ќе почне да се презема. Апликацијата дури поддржува повеќе URL-адреси одеднаш, што ви го олеснува преземањето на неколку песни истовремено.

Бесплатниот SoundCloud Player ги зачувува сите преземени датотеки во MP3 формат, што е еден од најпопуларните формати за аудио датотеки денес. Ова значи дека сите преземени песни се компатибилни со повеќето медиа плеери и уреди таму.

Генерално, бесплатниот SoundCloud Player нуди одлично решение за секој кој сака лесен начин за преземање на омилената музика од Soundcloud без никакви ограничувања или ограничувања. Едноставните, но моќни карактеристики го прават суштинска алатка за секој љубител на музика таму!

Целосни спецификации
Издавач Convert Audio Free
Страница на издавачи http://convertaudiofree.com/
Датум на издавање 2016-07-01
Датум на додавање 2015-02-02
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 19699

Comments: