Free Windows Alarm Clock

Free Windows Alarm Clock 1.0

Windows / Media Freeware / 265 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од истите стари здодевни аларми што доаѓаат со вашиот Windows компјутер или лаптоп? Дали ви е досадно да го поставувате алармот секој ден? Не гледајте подалеку од бесплатниот Windows Alarm Clock, софтвер за подобрување на работната површина дизајниран да ви го олесни животот.

Како што сугерира името, овој софтвер е будилник кој работи на кој било уред со Windows. Тој е неверојатно флексибилен и може да се користи на која било верзија на оперативниот систем без никакви грешки или проблеми. Но, она што го издвојува овој будилник од другите е неговата едноставност и кориснички интерфејс.

Бесплатниот будилник за Windows е дизајниран да им служи на голем број луѓе, што го прави достапен и лесен за користење за секого. Сите функции се достапни на главното мени, со што се елиминира потребата корисниците да бараат специфични карактеристики. Со овој софтвер, корисниците можат да постават повеќе аларми во текот на неделата, помагајќи им да ги исполнат роковите на работа или да ги планираат секојдневните задачи.

Една од највозбудливите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да го прилагоди секој аларм со различни звуци. Алатката поддржува и MP3 и WAV формати, овозможувајќи им на корисниците да избираат од веќе постоечки датотеки во софтверот или да поставуваат свои лични звучни датотеки.

Дополнително, корисниците имаат контрола врз интервалите на одложување помеѓу алармите - совршено за оние на кои им треба малку дополнително време во кревет пред да го започнат денот. И покрај сите овие функции спакувани во една мала апликација, тоа не влијае на перформансите на уредот на кој било начин.

Накратко, ако барате ефикасен и приспособлив будилник кој нема да ги забави перформансите на вашиот компјутер - не гледајте подалеку од бесплатен будилник за Windows! Преземете сега и почнете да уживате во попродуктивна утринска рутина денес!

Целосни спецификации
Издавач Media Freeware
Страница на издавачи http://www.mediafreeware.com
Датум на издавање 2016-07-05
Датум на додавање 2015-02-02
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Аларми и софтвер за часовници
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 265

Comments: