Free Website Copier

Free Website Copier 1.0

Windows / Media Freeware / 889 / Целосни спецификации
Опис

Free Website Copier е моќен интернет софтвер кој им овозможува на корисниците да копираат целосни веб-локации на нивните хард дискови, овозможувајќи им пристап до содржината дури и кога нема интернет конекција. Овој софтвер е дизајниран со едноставност на ум, што го олеснува користењето за поголем број луѓе.

Со бесплатен копир на веб-страници, корисниците можат да пресликаат различни веб-локации и да ги складираат во нивните дискови. Софтверот им овозможува на корисниците да копираат сè, од напишана содржина до слики и видеа без никакви грешки. Дури и до врските може да се пристапи исто како што се случува кога се поврзани на интернет.

Една од најзначајните предности на користењето на бесплатен копир на веб-страници е тоа што им овозможува на корисниците да продолжат со распоредот за прелистување дури и офлајн. Оваа функција се покажува многу корисна за поединци кои мораат секојдневно да пребаруваат на мрежата, но се соочуваат со прекини на врската поради различни причини.

Интерфејсот на Free Website Copier е исклучително јасен, што го прави лесен за секој да го користи. Алатката бара системски ресурси со низок до умерен степен и може да се покаже како многу корисна за многу корисници на кои им е потребен пристап до веб-локации дури и кога нема интернет конекција.

Друга одлична карактеристика на оваа сеопфатна алатка е тоа што автоматски ја ажурира секоја копирана веб-локација секогаш кога има достапни ажурирања, така што тие се подготвени во секое време. Дополнително, ако дојде до прекин на преземањето поради проблеми со поврзувањето, Free Website Copier обезбедува опција за продолжување на преземањата откако ќе се обнови врската.

Севкупно, Free Website Copier е ефикасен, безбеден и практичен софтвер кој може да се покаже многу корисен во ситуации кога интернет-поврзувањето можеби не е достапно или доверливо. Нуди едноставно решение за копирање цели веб-локации на вашиот хард диск за да можете да им пристапите во секое време без никакви проблеми или дефекти.

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за пристап до вашите омилени веб-локации офлајн или за време на периоди на несигурна интернет конекција, тогаш не гледајте подалеку од Бесплатен копир на веб-страници!

Целосни спецификации
Издавач Media Freeware
Страница на издавачи http://www.mediafreeware.com
Датум на издавање 2016-07-05
Датум на додавање 2015-02-02
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 889

Comments: