Categorize Plus for Outlook

Categorize Plus for Outlook 2.1.277

Опис

Категоризирајте плус за Outlook е моќен додаток кој ја подобрува функционалноста на Microsoft Outlook со ослободување на целосниот потенцијал на Категориите на Outlook. Со Cat+, можете лесно да ги уредувате и управувате категориите на ставки на Outlook, да доделувате дејства на категории и да автоматизирате различни задачи врз основа на задачите на категории.

Подвижниот уредувач на категории со можност за приклучување вклучен во Cat+ го олеснува брзото уредување на категориите на ставки на Outlook. Можете лесно да влечете и испуштате ставки во различни категории или да креирате нови во лет. Уредувачот на категории е целосно приспособлив, овозможувајќи ви да изберете кои полиња ќе се прикажуваат и како тие се распоредени.

Една од најмоќните карактеристики на Cat+ е неговата способност да доделува дејства на категории. Ова значи дека секогаш кога категоријата е доделена на ставка на Outlook, одредени дејства автоматски ќе се вршат. На пример, можете да поставите правила кои автоматски ги преместуваат пораките во одредени папки врз основа на нивните задачи во категоријата или да ги претвораат е-поштата во задачи или состаноци.

Cat+ вклучува и неколку други корисни функции за управување со категориите на ставки на Outlook. Можете автоматски да категоризирате ставки по тема, автоматски да ги бришете категориите при испраќање и примање ставки, да копирате и залепите категории помеѓу ставки, да ги вратите или повторете претходните категоризации, да пребарувате за претходно категоризирани ставки користејќи напредни критериуми за пребарување.

Покрај овие основни карактеристики, Cat+ вклучува и целосно опремен Изградувач на мени што ви овозможува да креирате приспособливи хиерархии на менито кои содржат категорија и критериуми за пребарување. Овие менија го олеснуваат брзото наоѓање конкретни ставки во вашето сандаче без да мора рачно да пребарувате низ сите ваши пораки.

Севкупното Категоризирање Плус за Outlook е суштинска алатка за секој кој редовно го користи Microsoft Outlook бидејќи помага да се насочи работниот тек преку автоматизирање на многу мачни задачи поврзани со управување со е-пошта, како што се нивно сортирање во папки врз основа на нивната содржина итн.

Целосни спецификации
Издавач VeranoSoft
Страница на издавачи http://www.veranosoft.com/
Датум на издавање 2020-06-23
Датум на додавање 2020-06-23
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2.1.277
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 or 2003 (32-bit versions)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1090

Comments: