SpeechTrans Ultimate Translator

SpeechTrans Ultimate Translator 2.0

Опис

SpeechTrans Ultimate Translator: The Ultimate Travel Companion

Дали сте уморни од мака да комуницирате со локалното население кога патувате во странство? Дали ви треба сигурна алатка за диктирање на медицински белешки директно во вашиот EMR систем? Не гледајте подалеку од SpeechTrans Ultimate Translator, врвниот придружник за патување.

Како софтвер усогласен со HIPAA, SpeechTrans Ultimate Windows Desktop е совршен за лекарите кои треба да диктираат медицински белешки директно во нивниот EMR систем. Со превод од говор во говор во реално време на преку 40 различни јазици, овој софтвер им овозможува на лекарите да комуницираат со пациенти од целиот свет без никакви јазични бариери.

Но, тоа не е сè - SpeechTrans исто така ви овозможува да го користите вашиот телефон како микрофон за препознавање говор во реално време или како метод за внесување говор во текст во која било друга апликација што има фокус. Со стриминг препознавање на говор на преку 40 јазици, овој софтвер е совршен за секој кој има потреба од прецизни и доверливи преведувачки услуги во движење.

За само 9,99 долари месечно, корисниците можат да уживаат во неограничени преводи и диктат со SpeechTrans за работна површина. И ако ви треба далечински диктат користејќи телефонско аудио како микрофон, едноставно надградете го на далечински микрофон за дополнителни 19,99 долари месечно.

Диктирањето директно во која било програма е лесно со SpeechTrans - едноставно притиснете CTRL + F10 за да започнете со снимање и кликнете на глувчето каде што сакате да оди диктатот. Потоа притиснете CTRL + F11 и гледајте како резултатите од диктатот се прикажуваат на екранот. И ако некогаш треба да го преслушате вашиот оригинален глас, едноставно притиснете CTRL + F12.

Без потреба од обука и складирање во облак на претходни диктати, преводи и гласовни снимки достапно во секое време, користењето на SpeechTrans не може да биде полесно или поудобно. Плус работи беспрекорно со која било апликација EMR или CRM, така што нема потреба да се грижите за проблеми со компатибилноста.

И ако точноста е важна (што секогаш е), корисниците можат да ја слушаат нивната оригинална гласовна снимка во секое време за да ја потврдат точноста пред да го испратат преведениот текст или белешки.

Значи, без разлика дали патувате во странство или работите во здравствената индустрија на која им требаат точни услуги за транскрипција - не гледајте подалеку од SpeechTrans Ultimate Translator!

Целосни спецификации
Издавач SpeechTrans
Страница на издавачи http://www.speechtrans.com
Датум на издавање 2015-02-04
Датум на додавање 2015-02-04
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1476

Comments: