Counter Strike Wallpapers Mega Pack

Counter Strike Wallpapers Mega Pack 1.0

Опис

Counter Strike Wallpapers Mega Pack е задолжителен за секој љубител на популарната видео игра со стрелање во прво лице развиена од Valve Corporation. Оваа категорија на софтвер спаѓа во Screensavers & Wallpaper и нуди огромна колекција од повеќе од 100 позадини кои ќе го зачинат вашиот десктоп со неверојатни сценарија од Counter-Strike.

Самата игра е интензивно искуство со повеќе играчи каде играчите се приклучуваат или на терористичкиот тим, на антитерористичкиот тим или стануваат гледачи. Секој тим се обидува да ја заврши својата цел на мисија и/или да го елиминира противничкиот тим. Секој круг започнува со мрести два тима истовремено.

Со Counter Strike Wallpapers Mega Pack, можете да внесете дел од таа возбуда на вашата позадина на работната површина. Позадините вклучени во овој пакет се мешавина од слики од екранот и оригинална уметност што доловува некои од најпознатите иконски моменти од играта Counter-Strike.

Без разлика дали сте долгогодишен обожавател или штотуку ја откривате оваа класична игра за прв пат, овие одлични позадини совршено ќе се вклопат на вашата работна површина. Тие се висококвалитетни слики кои прикажуваат сè, од интензивни престрелки до тивки моменти меѓу круговите.

Едно нешто што го издвојува овој пакет тапети е неговата огромна големина - со преку 100 различни опции за избор, тука има нешто за секого. Ќе најдете слики со секакви оружја и ликови од двете страни на конфликтот, како и неверојатни пејзажи и други поставки директно надвор од знаењето на Counter-Strike.

Но, не се работи само за количината - секоја позадина во овој мега пакет е внимателно избрана и за неговиот квалитет. Ова се слики со висока резолуција кои изгледаат одлично дури и на големи дисплеи, така што можете да уживате во нив без разлика каков вид на компјутерско поставување имате.

И бидејќи сите тие се оптимизирани за употреба како позадини на работната површина или заштитници на екранот, нема да мора да се грижите за какви било чудни проблеми со сечењето или растегнувањето кога ги поставувате на вашиот компјутер.

Севкупно, ако барате начин да ја покажете вашата љубов кон Counter-Strike, а истовремено да ја подобрите позадината на вашата работна површина, тогаш не гледајте подалеку од Мега пакетот за позадини за Counter Strike! Со својот огромен избор на висококвалитетни слики и лесен за користење интерфејс, сигурно ќе биде хит кај старите и новите обожаватели.

Целосни спецификации
Издавач Themeko
Страница на издавачи http://www.themeko.in
Датум на издавање 2015-02-05
Датум на додавање 2015-02-05
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 201

Comments: