Child of Light HD Wallpaper Pack

Child of Light HD Wallpaper Pack 1.0.0

Windows / Wallpaper Power / 159 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте обожавател на волшебниот свет на Child of Light? Дали сакате да ја донесете магијата и убавината на оваа игра на вашиот десктоп или мобилен уред? Не гледајте подалеку од пакетот за позадини со HD на светлината Child of Light, колекција од повеќе од 20 позадини со висока дефиниција што ќе ве превезе во чудесното царство на Лемурија.

Без разлика дали барате неверојатни пејзажи, волшебни ликови или иконски сцени од играта, овој пакет со тапети има по нешто за секого. Секоја слика е внимателно направена за да ја долови суштината и шармот на Child of Light, со живописни бои и сложени детали што ќе го оживеат вашиот екран.

Но, овој пакет за тапети не се однесува само на естетиката - туку и на функционалноста. Сите слики се оптимизирани за различни големини и резолуции на екранот, осигурувајќи дека изгледаат одлично на кој било уред. И со лесните опции за инсталација и приспособување, можете брзо и лесно да ја поставите вашата нова позадина без никакви проблеми.

Но, чекајте - има уште! Верзијата 2 се очекува до крајот на јули со додадени над 100 нови тапети во веќе импресивната колекција. Тоа значи уште повеќе можности да се нурнете во светот на Child of Light и да ја покажете вашата љубов кон оваа сакана игра.

Па зошто да се задоволите со досадни стандардни позадини кога можете да имате прекрасна колекција инспирирана од еден од најомилените наслови на Ubisoft? Преземете го пакетот Child Of Light HD Wallpaper денес и оставете Lemuria да оживее на вашиот екран!

Целосни спецификации
Издавач Wallpaper Power
Страница на издавачи http://wallpaperpower.blogspot.com/
Датум на издавање 2015-02-11
Датум на додавање 2015-02-11
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Windows, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 159

Comments: