LaPodiTunes

LaPodiTunes 1.0.0

Windows / LaPod Software / 152 / Целосни спецификации
Опис

LaPodiTunes е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да ги префрлите вашите аудио и видео датотеки од вашиот iPod, iTouch, iPhone или iPad во нова медиумска библиотека на iTunes. Со само неколку едноставни кликања, можете да ги копирате сите ваши датотеки наеднаш без никакви проблеми.

Ако сте некој кој веќе некое време користи iPod или друг уред на Apple, тогаш знаете колку фрустрирачки може да биде кога се обидувате да префрлите датотеки помеѓу уредите. Ова е местото каде што LaPodiTunes ни доаѓа. Го поедноставува процесот на пренос на датотеки и го олеснува тоа за секој.

Една од најдобрите работи за LaPodiTunes е тоа што не ја ажурира вашата постоечка библиотека на iTunes. Наместо тоа, создава нова која ги содржи сите датотеки од вашиот iPod или друг уред на Apple. Ова значи дека нема да мора да се грижите за губење на некој од вашите постоечки податоци додека префрлате нови.

Софтверот е дизајниран со едноставност на ум и не бара никакво техничко знаење. Сè што треба да направите е да го поврзете вашиот уред со компјутерот и да го стартувате LaPodiTunes. Програмата автоматски ќе го открие поврзаниот уред и ќе ги прикаже сите достапни медиумски датотеки на неговиот интерфејс.

Од таму, едноставно изберете ги датотеките што сакате да ги префрлите и кликнете на копчето „Копирај“ во долниот десен агол на екранот. Потоа, програмата ќе започне да ги копира сите избрани медиумски датотеки од вашиот уред Apple во нова iTunes библиотека на вашиот компјутер.

Откако ќе завршите со процесот на копирање, едноставно стартувајте го iTunes како и обично, но овој пат поврзете се со новосоздадената библиотека наместо старата која содржи само копирани податоци од уредите на Apple. Ќе ги најдете сите пренесени медиумски содржини подготвени за репродукција за неколку минути!

LaPodiTunes поддржува различни формати на датотеки, вклучувајќи MP3, AAC, WAV, како и видео формати како MP4 итн., па без разлика каков тип на формат на датотека сте зачувале на вашиот Apple уред; овој софтвер има сè покриено!

Покрај неговите лесни за користење карактеристики споменати погоре, LaPodiTunes нуди и напредни опции како што е автоматско создавање резервна копија пред да започне процесот на копирање, што обезбедува безбедност од случајно губење за време на операцијата за пренос.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за пренос на аудио/видео содржина помеѓу различни уреди на Apple без губење податоци, тогаш не гледајте подалеку од LaPodiTunes!

Целосни спецификации
Издавач LaPod Software
Страница на издавачи http://www.lapod.co.uk
Датум на издавање 2015-02-26
Датум на додавање 2015-02-26
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 152

Comments: