DataNumen Office Repair

DataNumen Office Repair 4.9

Опис

DataNumen Office Repair: Крајниот пакет за обновување на податоци на Microsoft Office

Губењето на податоци е чест проблем што може да се појави во секое време и може да биде катастрофален за бизнисите. Губењето важни податоци како што се документи, табеларни пресметки, е-пошта и бази на податоци може да доведе до значителни финансиски загуби, па дури и до правни проблеми. Затоа, имањето сигурна алатка за обновување податоци е од суштинско значење за секој бизнис што користи апликации на Microsoft Office.

Ви го претставуваме DataNumen Office Repair (поранешен Advanced Office Repair), врвниот пакет за обновување податоци на Microsoft Office. Овој моќен софтвер вклучува алатки за обновување на корумпирани или оштетени бази на податоци на MS Access, работни листови на MS Excel, документи MS Word, датотеки со податоци на MS Outlook и датотеки MS Outlook Express dbx и mbx.

Со DataNumen Office Repair на ваша страна, можете брзо и лесно да ги вратите изгубените или оштетените податоци. Еве некои од главните карактеристики на овој софтвер:

1. Поддршка за поправка на Microsoft Access 95 до 2019 и Access for Office 365 бази на податоци.

2. Поддршка за поправка на Microsoft Excel xls и xlsx датотеки во Excel верзија 3.0 до 2019 година и Excel за Office 365 формати.

3. Поддршка за поправка на Microsoft Outlook 97 до 2019 година и Outlook за Office 365 PST датотеки со податоци.

4. Поддршка за поправка на Microsoft PowerPoint 2007 до 2019 година и PowerPoint за Office 365 pptx датотеки.

5. Поддршка за поправка на Microsoft Word6. 0to2019andWordforOffice365.docand.docxdocuments.

6.Поддршка за поправка на датотека на оштетени медиуми, како флопи-дискови, поштенски дискови,

ЦДРОМ, и повеќе.

7. Поддршка за поправка на корумпирана датотека еднаш, заштедувајќи го вашето вредно време и напор

8.Поддржете ја интеграцијата со WindowsExplorer, правејќи ја едноставната поправка на датотеката со контекстното мени наWindowsExplorer

9. Поддршка на влечење и спуштање на операцијата, правејќи ја навистина едноставната за користење на програмата

10.Параметри на командната линија за поддршка, давајќи ви уште поголема флексибилност во начинот на користење

DataNumenOfficeRepaiis дизајниран да им помогне на бизнисите да се обноват за да ги оштетат податоците брзо и лесно. Тоа е суштинска алатка за секој бизнис со користење апликации на MicrosoftOffice, и е дизајнирана со едноставност во умот.

Една од најзначајните предности на користењето на DataNumenOfficeRepairistшто може да се поправат повеќекратни формати на датотеки. Ова значи дека не треба да преземате посебни програми за секој тип на документ или датотека.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да коригира грешки во датотеки без складирање на различни типови на медиуми.

Програмата, исто така, поддржува сериска обработка, што значи дека немате рачно да ја изберете секоја датотека една по една, туку наместо тоа да ги изберете сите оштетени датотеки одеднаш, така што тие ќе бидат поправени истовремено заштедувајќи ви драгоцено време, особено ако имате многу оштетени датотеки што треба да се поправат.

Интеграцијата со Windows Explorer го прави лесен за користење бидејќи им овозможува на корисниците пристап од нивните работни површини без претходно да отворат друга програма; едноставно кликнете со десното копче на датотеката во Windows Explorer, а потоа изберете „поправка“ од контекстното мени - толку е едноставно!

Функционалноста со влечење и пушти го прави користењето на оваа програма уште полесно бидејќи корисниците можат едноставно да ја влечат и пуштаат својата оштетена датотека на иконата или прозорецот на програмата наместо да се движат низ менијата или да пишуваат команди во прозорецот на командната линија - повторно заштедувајќи драгоцено време!

Finally,theabilitytousecommandlineparametersgivesusersgreaterflexibilitywhenusingthissoftware.Userscancustomizetheircommandsaccordingtotheirneedswhichmakesiteasierforthembecausealltheyhavetodoisspecifywhattheywantdoneinsteadoffollowingapresetlistofinstructions.Thecommand-lineinterfacealsoallowsusersautomateprocesseswhichsavesvaluabletimeespeciallyiftherearemanyfilesneedingrepairedatonce

Како заклучок, загубата на податоци е несреќна реалност во денешниот свет, но покрај вашата поправка наDatamenumoffice, нема да се грижите повторно за губење на важни информации.

Преглед

Microsoft Office се справува со толку многу работи што на крајот ќе се случат две работи: 1) критично важните датотеки ќе бидат оштетени или оштетени и 2) нема да има резервна копија. Потоа ќе имате два избора: 1) паника и 2) обид да ја вратите датотеката. Тоа е местото каде што доаѓа Advanced Office Repair (AOFR) од DataNumen. Тоа е алатка од класата на претпријатието за враќање и поправка не само датотеките Word, Excel, Outlook и Outlook Express, туку и базите на податоци на Access. Може да ги поправа датотеките на оштетени или оштетени медиуми како флопи, Zip-дискови и ЦД-РОМ и да ракува со наследени датотеки, вклучувајќи ги Access 95, Excel 3, Word 6.0 и 95, Outlook 97 и сите наредни верзии. AOFR нуди можност за влечење и спуштање, интеграција на контекстното мени, сериска поправка и операција на командната линија, така што одговара на широк опсег на средини и инсталации.

AOFR вклучува пет алатки во својот компактен интерфејс: напредна поправка на пристап, напредна поправка на Excel, напредна поправка на зборови, напредна поправка на Outlook и напредна поправка на Outlook Express, иако можете да изберете да ги инсталирате само оние алатки што ви се потребни. Како (лоша) среќа, имавме некои стари, оштетени Word-датотеки за Advanced Word Repair да се справиме. Ја отворивме алатката и видовме мал дијалог со полиња за извор и дестинација, приказ на дневник, лента за напредок и јазичиња за Repair, Batch Repair, Options и Advanced Options; последните две се состојат од едноставни селекции за директориумот за привремени датотеки, големината на баферот и некои излезни опции. Кликневме на иконата за да додадеме датотеки Word, што отвори алатка за пребарување со опции за јазичиња за пребарување општи атрибути, датум и време или избрана големина и атрибути, како и опција за прелистување каде што можеме да одредиме датотеки, папки или директориуми за пребарување . Бидејќи бевме заинтересирани за тоа што ќе најде AOFR, започнавме општо пребарување, ги лоциравме нашите лоши датотеки, ги избравме, избравме директориум за излез и кликнавме на Start Repair. AOFR го следеше процесот на поправка и прикажа скокачка порака кога тој беше завршен. Отидовме до папката и кликнавме на датотека, која се отвори нормално. Другите алатки на AOFR имаа мали стилски разлики во нивните интерфејси, но понудија слична функционалност и, уште позначајно, слични перформанси.

Бевме речиси подеднакво импресионирани од способноста на AOFR да ги лоцира изгубените Office датотеки како и работата за поправка. Не е евтин, но може да се исплати со враќање на критичните датотеки и изгубената работа во корпоративна средина. Ако се потпирате на Office да се грижи за вашиот бизнис, Advanced Office Repair може да ви помогне да се грижите за Office.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на целосната верзија на Advanced Office Repair 1.6. Пробната верзија има ограничени карактеристики.

Целосни спецификации
Издавач DataNumen
Страница на издавачи https://www.datanumen.com
Датум на издавање 2020-08-27
Датум на додавање 2020-08-27
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 4.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 45143

Comments: