JobTabs Free Resume Builder

JobTabs Free Resume Builder 1.0.0.64

Опис

JobTabs Free Resume Builder е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да креирате професионална биографија за само неколку минути. Без разлика дали сте неодамна дипломиран или искусен професионалец, овој софтвер може да ви помогне да изградите првокласна биографија што ќе ги импресионира потенцијалните работодавци.

Со JobTabs Free Resume Builder, не треба да бидете експерт за пишување резимеа. Софтверот обезбедува едноставност за пополнување на празното, што ви овозможува да ги изберете деловите што ги сакате во вашата биографија и едноставно да ги пополните полињата. Откако ќе ги пополните сите потребни информации, кликнете Build Resume и Voila! Имате полиран и добро организиран резиме што може да се зачува како docx, pdf, doc, текст, html или кој било друг формат по ваш избор.

Една од најдобрите работи за JobTabs Free Resume Builder е тоа што не се вклучени скриени такси или тактики за мамка и префрлување. Можете да печатите и да ја зачувате вашата биографија на вашиот компјутер без прикачени жици - доживотно! Ова значи дека откако ќе ја креирате вашата совршена биографија користејќи го овој софтвер, таа ќе биде ваша засекогаш.

Корисничкиот интерфејс на JobTabs Free Resume Builder е многу интуитивен и лесен за користење. Само посочете и кликнете на различните делови од шаблонот за да додадете или уредувате информации по потреба. Можете исто така да влечете и пуштате различни делови наоколу доколку е потребно, така што тие се појавуваат по редослед што има смисла за вашата конкретна ситуација.

Софтверот доаѓа со неколку претходно изградени делови, вклучувајќи информации за контакт, резиме на квалификации, изјава за цел (опционално), професионално искуство (со точки), образование (со точки), награди и почести (изборно), припадности и членства (изборно) , Сертификации и лиценци (незадолжително) Референци (незадолжително) и лични информации (незадолжително). Сите овие делови може да се преименуваат според она што најмногу одговара на вашите потреби.

JobTabs Free Resume Builder е дизајниран имајќи ја предвид оптимизацијата за оптимизација, што значи дека е оптимизирана за пребарувачите, така што кога некој бара „градител на резимеа“ на Google или на кој било друг пребарувач, лесно ќе ја најде нашата веб-локација затоа што се рангираме високо на резултатите од пребарувањето страници поради нашите напори за оптимизација.

Како заклучок: ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за брзо креирање професионални резимеа без да трошите часови за да ги форматирате сами, тогаш не гледајте подалеку од JobTabs Free Resume Builder! Со својот интуитивен интерфејс и приспособливи шаблони приспособени специјално за деловни професионалци како вас, кои сакаат нивните резимеа да се прават правилно, без да им се наруши банкарската сметка - оваа програма нуди сè што може да му треба од почеток до крај при изработката на нивниот следен документ за апликација за работа!

Целосни спецификации
Издавач JobTabs
Страница на издавачи http://www.jobtabs.com
Датум на издавање 2015-03-04
Датум на додавање 2015-03-04
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Продолжи софтвер
Верзија 1.0.0.64
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 39
Вкупно преземања 41172

Comments: