NeonSandbox Home Inventory

NeonSandbox Home Inventory 1.3.1

Опис

NeonSandbox Home Inventory Manager е моќна и прифатлива софтверска апликација дизајнирана да ви помогне да ги следите сите ставки во вашиот дом. Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатните карактеристики, овој софтвер го олеснува складирањето и преземањето информации за содржината на вашиот дом.

Без разлика дали сакате да ги организирате вашите работи за осигурителни цели или едноставно сакате лесен начин да следите што поседувате, NeonSandbox Home Inventory Manager има се што ви треба. Од основни информации за ставките како опис, бренд, број на модел, сериски број, категорија, состојба, статус, локација и датум на купување до понапредни функции како прикачување на неограничени фотографии и документи како што се прирачници или сметки.

Една од истакнатите карактеристики на NeonSandbox Home Inventory Manager е неговата способност да одржува историја* на поправки и трошоци, како и информации за гаранцијата и осигурувањето. Ова значи дека ако нешто тргне наопаку со еден од вашите ставки надолу - без разлика дали е скршен апарат или оштетен мебел - ќе ги имате сите релевантни детали на дофат на раката.

Друга одлична карактеристика е можноста за групирање ставки на повеќе различни начини што овозможува брзо и лесно пронаоѓање информации. Групите вклучуваат Локација (на пр., дневна соба), Категорија (на пр., електроника), Состојба (на пр., нова/користена), Статус (на пр., работен/искршен), Производител или бренд (на пр., Samsung) и трговец (на пр., Амазон) . Покрај овие групи, корисниците можат да креираат и сопствени списоци користејќи ја функцијата Уредувач на списоци.

Со неограничени информации за контакт достапни за производителите, трговците осигурителни компании Гарантни компании и капацитети за поправка на проценител; NeonSandbox Home Inventory Manager навистина има се што е потребно за целосна организација!

Генерално, овој софтвер обезбедува одлично решение за секој кој бара ефикасен начин да управува со својот дом инвентар. Неговите сеопфатни карактеристики го прават лесен за користење, додека сè уште ја обезбедуваат целата потребна функционалност што ја бараат сопствениците на куќи кои сакаат мир на умот, знаејќи дека имаат сè под контрола!

Целосни спецификации
Издавач NeonSandbox
Страница на издавачи http://www.neonsandbox.com
Датум на издавање 2015-03-10
Датум на додавање 2015-03-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за инвентар за дома
Верзија 1.3.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 336

Comments: