PrinterShare (32-bit)

PrinterShare (32-bit) 2.3.8

Windows / PrinterShare / 21777 / Целосни спецификации
Опис

PrinterShare (32-битни) - врвен мрежен софтвер за печатење

Печатењето документи и фотографии на туѓи печатачи никогаш не било полесно со PrinterShare. Овој моќен мрежен софтвер ви овозможува да ги печатите вашите датотеки на кој било печатач, без оглед на неговата локација или бренд. Без разлика дали сте дома, во канцеларија или во движење, PrinterShare го олеснува вашето печатење брзо и ефикасно.

Со PrinterShare, нема потреба од посебно техничко знаење ниту од сопственикот на печатачот ниту од корисникот. Едноставно работи беспрекорно без никакви проблеми. Можете да печатите од која било апликација без да мора да испраќате е-пошта со прилози. Плус, инсталацијата е брза и лесна.

Карактеристики:

Печатете од која било апликација

PrinterShare ви овозможува да печатите од која било апликација што поддржува печатење. Без разлика дали се работи за уредувач на документи како Microsoft Word или алатка за уредување фотографии како Adobe Photoshop, можете лесно да ги испраќате вашите датотеки да се печатат со помош на PrinterShare.

Нема потреба да испраќате е-пошта со прилози

Помина времето кога требаше да испраќате е-пошта со прилози само за некој друг да може да ви ги испечати. Со PrinterShare, се што ви треба е пристап до печатач што е поврзан на интернет.

Брзо и безбедно

PrinterShare користи напредна технологија за шифрирање за да се осигура дека вашите податоци се секогаш безбедни и безбедни додека се пренесуваат преку Интернет. Плус, тој е молскавично брз, така што дури и големите датотеки може брзо да се печатат.

Лесна инсталација

Инсталирањето на PrinterShare е брзо и лесно благодарение на неговиот интуитивен волшебник за поставување. Ќе почнете да работите за кратко време!

Компатибилност:

PrinterShare работи беспрекорно со Windows 10/8/7/Vista/XP (32-битни). Исто така, поддржува Mac OS X 10.6 Snow Leopard или понови верзии.

Заклучок:

Ако барате ефикасен начин за печатење документи и фотографии на туѓи печатачи без техничко знаење за мрежен софтвер, тогаш не гледајте подалеку од Printer Share! Со својот кориснички интерфејс и напредните функции како што се брз и безбеден пренос на податоци преку интернет конекција заедно со компатибилност низ повеќе оперативни системи, вклучувајќи Windows 10/8/7/Vista/XP (32-битни) и Mac OS X 10.6 Snow Leopard или понови верзии; овој софтвер ќе се погрижи сите ваши потреби за печатење да се задоволат без напор!

Целосни спецификации
Издавач PrinterShare
Страница на издавачи http://www.printeranywhere.com/
Датум на издавање 2015-03-13
Датум на додавање 2015-03-13
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за сервер за печатење
Верзија 2.3.8
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 21777

Comments: