Been There Done That

Been There Done That 2015.1.0.5515

Windows / Dennis Baggott and Sons / 14332 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте лице за ИТ поддршка со мал буџет? Дали се борите да ги следите вашите корисници, нивните компјутери, периферни уреди, софтвер и нивните проблеми? Не гледајте подалеку од Been There Done That - прифатлива програма за помош за помош дизајнирана специјално за вас.

Со својот атрактивен и лесен за учење интерфејс, Been There Done That го олеснува снимањето информации за вашите корисници и нивните ИТ проблеми. Но, тоа не е сè – овој моќен софтвер вклучува и интерактивни контролни табли и стожерни табели и графикони, како и функција Распоредувач.

Дури и ако работите сами во најмалата продавница за ИТ, „Been There Done That“ го олеснува следењето и известувањето за корисниците, барањата за поддршка и IT инвентарот. И со своите приспособливи мрежи кои лесно може да се извезуваат во различни формати, нема потреба од дизајнер на извештаи за краен корисник.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве некои од клучните карактеристики што го прават Been There Done That издвојува од другите програми за помош:

Достапни цени: разбираме дека буџетите може да бидат тесни во светот на ИТ поддршката. Затоа ја ценивме Been There Done That на ниво кое дури и најмалите продавници можат да си го дозволат.

Интерфејс кој е лесен за учење: со својот интуитивен дизајн и кориснички интерфејс, дури и на оние што се нови во софтверот за помош на бирото ќе им биде лесно да започнат со Been There Done That.

Интерактивни контролни табли: следете ги клучните показатели како јачината на билетите или времето на одговор со леснотија користејќи ги нашите интерактивни контролни табли. Секогаш ќе знаете како функционира вашиот тим на прв поглед.

Стожерни табели и графикони: Ви треба подетална анализа? Нашите стожерни табели ви дозволуваат да ги пресечете и пресечете податоците на кој било начин што сакате. И со приспособливи графикони вградени директно во програмата, презентирањето на вашите наоди никогаш не било полесно.

Функција на распоредувач: поставете потсетници за себе или доделете задачи на други користејќи ја нашата функција за распоредувач. Никогаш повеќе не пропуштајте важен рок!

Прилагодливи мрежи и извештаи: без разлика дали претпочитате формат Excel или PDF (или нешто сосема друго), нашите приспособливи мрежи го олеснуваат извозот на податоци. И со десетици однапред изградени извештаи вклучени надвор од кутијата (плус дизајнер на извештаи за крајниот корисник), нема ограничување за тоа какви сознанија можете да ги откриете.

Во заклучок

Ако барате прифатлива програма за помош дизајнирана специјално за преоптоварени луѓе за ИТ поддршка со тесни буџети - не гледајте подалеку од Been There Done That! Со својот интуитивен интерфејс; интерактивни контролни табли; стожерни табели и графикони; функција распоредувач; приспособливи мрежи и извештаи - овој моќен софтвер сигурно ќе ви го олесни животот додека ги одржува ниските трошоци!

Целосни спецификации
Издавач Dennis Baggott and Sons
Страница на издавачи https://www.dennisbaggottandsons.com
Датум на издавање 2015-03-13
Датум на додавање 2015-03-13
Категорија Деловен софтвер
Под категорија CRM софтвер
Верзија 2015.1.0.5515
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14332

Comments: