Aplus PDF to Image Converter

Aplus PDF to Image Converter 2.0.1.5

Опис

Aplus PDF to Image Converter е моќна софтверска алатка дизајнирана за бизниси кои треба да конвертираат PDF-датотеки во формати на слики. Овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да креираат висококвалитетни слики од нивните PDF документи, без потреба од дополнителен софтвер или алатки.

Со Aplus PDF to Image Converter, можете лесно да ги конвертирате вашите PDF-датотеки во различни формати на слики како што се WMF, PNG, BMP, TIF, TIFF, GIF и JPG. Програмата е развиена со стандардни опции за ниво како што се тип на излезна слика, опција за избор на страници и поставка за резолуција. Можете да го изберете типот на излезна слика според вашите потреби и да ја поставите резолуцијата на сликите според вашите барања.

Програмата исто така ви овозможува да изберете одредени страници од вашиот PDF документ што сакате да ги претворите во формат на слика. Оваа функција е особено корисна кога ви требаат само одредени страници од документот во формат на слика наместо да го конвертирате целиот документ.

Една од најимпресивните карактеристики на Aplus PDF to Image Converter е неговата способност да работи во режим на сериска конверзија. Ова значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш без да мора рачно да ја избирате секоја датотека поединечно. Дополнително, оваа алатка поддржува и 32-битни и 64-битни оперативни системи што ја прави компатибилна со сите оперативни системи на Windows, вклучувајќи ги Win NT, Win 2000, Win Vista, Win 7 и Win8.

Друга одлична карактеристика на оваа софтверска алатка е нејзината способност да креира единечни или повеќе PDF-датотеки според вашите потреби. Можете да изберете дали сакате една голема датотека или неколку помали во зависност од тоа што најдобро функционира за вашите деловни барања.

Корисничкиот интерфејс на Aplus PDF To Image Converter е едноставен, но ефикасен што им олеснува на корисниците со мало техничко знаење или искуство во користење на слични програми. Развивачот на апликацијата се погрижи сите потребни опции да се достапни на еден екран, така што корисниците нема да имаат проблем да го најдат она што го бараат.

In conclusion,AplusPDFtoImageConverterisaveryusefulsoftwaretoolforbusinesseslookingtoconverttheirPDFdocumentsintoimageformats.Theprogramhasbeendevelopedwithstandardleveloptionsthatallowyoutochooseoutputimagetype,pagesselectionoptionandresolutionsetting.YoucanalsouseitforbatchconversionmodeandcreateoneormultiplePDFfilesaccordingtoyourneeds.Theuserinterfaceissimpleandeasytouse,makingitaperfectchoiceforevennoviceusers.Wehighlyrecommendthissoftwaretoolforanybusinesslookingtoupgradetheirdocumentmanagementprocessesandimproveproductivitylevels!

Целосни спецификации
Издавач Aplus Software
Страница на издавачи http://www.aplussofts.com
Датум на издавање 2015-03-20
Датум на додавање 2015-03-19
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2.0.1.5
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања .Net Framework 2.0 or more
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 20

Comments: