Jar Convertor

Jar Convertor 1.0

Опис

Jar Convertor v1.0 е моќна алатка за програмери која ви овозможува да го конвертирате вашиот Java код во формат jar, кој може директно да се изврши во системи како. exe апликации. Со овој софтвер, можете лесно да ги конвертирате вашите Java датотеки во jar формат за помалку од една минута.

Без разлика дали сте искусен развивач или штотуку почнувате, Jar Convertor е суштинска алатка за секој кој сака да креира извршни датотеки од нивниот Java код. Овој софтвер е дизајниран да го направи процесот на конверзија што е можно поедноставен и едноставен, па дури и ако немате искуство со програмирање или кодирање, сепак можете лесно да го користите.

За да започнете со Jar Convertor, се што треба да направите е да инсталирате Java на вашиот систем и да започнете да програмирате користејќи Swing или JFrame. Откако ќе го напишете вашиот код и ќе го зачувате како Java-датотека, едноставно изберете ја датотеката во Jar Convertor и кликнете „конвертирај“. Потоа софтверот автоматски ќе ја генерира датотеката jar за вас.

Една од најдобрите работи за Jar Convertor е неговата брзина. За разлика од другите слични алатки за кои може да бидат потребни неколку минути или дури часови за да се заврши процесот на конверзија, овој софтвер може да ги конвертира вашите датотеки за помалку од една минута. Ова значи дека можете да потрошите повеќе време фокусирајќи се на развивање на вашата апликација наместо да чекате да се компајлира.

Покрај брзината и леснотијата на користење, Jar Convertor доаѓа и со неколку корисни функции што го прават да се издвојува од другите алатки за програмери на пазарот. На пример:

- Тестирање примерок: Софтверот доаѓа со датотека me.java која им овозможува на корисниците да го тестираат својот код пред да го претворат во формат jar.

- Компатибилност: Добиените jar-датотеки се компатибилни со повеќето оперативни системи вклучувајќи Windows, Mac OS X и Linux.

- Приспособување: Корисниците имаат можност да ги приспособат своите jar-датотеки со додавање икони или менување на нивните имиња.

- Кориснички интерфејс: интерфејсот на Jar Convertor е интуитивен и лесен за користење дури и за почетници.

Генерално, ако барате ефикасен начин да го конвертирате вашиот Java-код во извршни датотеки без да трошите часови на крајот за да ги компајлирате рачно, тогаш не гледајте подалеку од Jar Converter v1.0!

Целосни спецификации
Издавач Star Predicts
Страница на издавачи http://www.starpredicts.com
Датум на издавање 2015-03-20
Датум на додавање 2015-03-19
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8
Барања Java
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 695

Comments: