Office Tab

Office Tab 9.81

Windows / Detong Technology / 77917 / Целосни спецификации
Опис

Office Tab: Крајното решение за управување со повеќе документи во Microsoft Office

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу повеќе прозорци додека работите на Microsoft Office? Дали сакате да постои начин да управувате со сите ваши документи на едно место, исто како што веб-прелистувачите користат картички за управување со повеќе веб-локации? Ако е така, тогаш Office Tab е совршено решение за вас.

За разлика од веб-прелистувачите како што се Internet Explorer 7/8/9, Firefox или Chrome, Microsoft Office не користи ниту еден прозорец за задржување на повеќе датотеки за прегледување и уредување. Ова може да биде фрустрирачко кога имате отворени неколку документи одеднаш и треба често да се префрлате помеѓу нив. За среќа, производните линии на Office Tab ја подобруваат способноста на Office и го носат корисничкиот интерфејс со јазичиња во Microsoft Office 2003, 2007 и 2010 година.

Со Office Tab инсталиран на вашиот компјутер, можете лесно да отворате, читате, уредувате и управувате со повеќе документи во прозорец со јазичиња. Користењето јазичиња за префрлување помеѓу документи е интуитивно и лесно – исто како и користењето на IE 8 или Firefox. Повеќе не треба да се грижите за полнење на работната површина со нови неорганизирани прозорци секој пат кога ќе отворите нов документ.

Една од најдобрите карактеристики на Office Tab е неговата способност да го прикаже целото име на документот на лентата со јазичиња без разлика колку е долга. Ова им олеснува на корисниците кои работат со долги имиња на датотеки или сложени структури на папки. Дополнително, корисниците можат да ги зачуваат сите датотеки во прозорецот со јазичиња со еден клик – заштедувајќи време и намалувајќи го нередот на нивните работни површини.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата нова функција Омилена група која им овозможува на корисниците лесно да управуваат со групи документи. Со овозможена оваа функција, корисниците можат да креираат групи врз основа на нивните преференции, како што се типот на проектот или името на клиентот - што го олеснува брзото наоѓање конкретни датотеки кога е потребно, од кога било досега.

Управувањето со вашата омилена група никогаш не било полесно! Можете лесно да отворите група документи со само еден клик; затвори цела група одеднаш; влечете и спуштајте датотеки помеѓу групите; преименувајте поединечни датотеки без да морате секој пат да поминувате низ полето за дијалог „Зачувај како“ - сето тоа од овој моќен софтверски пакет!

Office Tab нуди и други корисни функции како што се отворање на тековниот документ или работна книга во нови прозорци; отворање на соодветни папки поврзани со тековниот документ; затворање на сите датотеки (со дијалог прозорец за потврда); затворање други датотеки (со исклучок на тековната датотека) во прозорците со јазичиња - што им го олеснува на корисниците кои работат со голем број документи истовремено.

Софтверот поддржува Windows XP/Vista (32/64), Windows 7 (32/64), Windows Server 2003 и 2008 Citrix System & Windows Terminal Server околини - обезбедувајќи компатибилност со различни системи без никакви проблеми!

Како заклучок: ако барате ефикасен начин да управувате со повеќе апликации на Microsoft Office истовремено без да го натрупувате просторот на вашата работна површина, тогаш не гледајте подалеку од „Office Tabs“. Едноставниот, но моќен интерфејс ќе направи управувањето дури и со сложени проекти да изгледа без напор!

Преглед

Office Tab носи убави, корисни картички во Word, PowerPoint и Excel за неколку секунди. Дизајнот е толку совршен што ќе се запрашате дали навистина доаѓа од самиот Мајкрософт. Ако ги сакате сите ваши документи во еден прозорец, ова е феноменален начин да го направите тоа.

Оваа програма работи со речиси секоја верзија на Office, од 2003 година до Office 2013. Не работи со секоја програма на Office, но поддржува PowerPoint, Excel и Word. Тоа се веројатно сите програми што ќе ви требаат во секој случај. За разлика од вашиот прелистувач, се чини дека повеќе јазичиња на Office не ставаат многу дополнителна тежина на вашиот процесор. Можете да правите речиси сè што сакате со јазичињата. Можете да ја промените бојата, да го заклучите јазичето на место или да ги затворите сите јазичиња околу него со еден клик. Што се однесува до поставките, можете да го промените начинот на кој јазичињата се однесуваат во една програма без да ги менувате другите. Office Tab додава дополнителна лента на Windows, но не зазема доволно простор за да биде проблем. Единствениот недостаток на оваа програма е тоа што чини 25 долари за отклучување на целосната верзија.

Office Tab нуди фантастичен начин за зголемување на вашата продуктивност и удобност во сите најпопуларни Office програми. Иако е штета што треба да го платите за нешто што Office веќе треба да има вградено, тоа е повеќе од вредно.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Office Tab 9.51.

Целосни спецификации
Издавач Detong Technology
Страница на издавачи http://www.extendoffice.com
Датум на издавање 2015-03-20
Датум на додавање 2015-03-20
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 9.81
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft Office 2003, 2007, 2010 and 2013
Цена Free to try
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 77917

Comments: