9-lab Removal Tool (64-bit)

9-lab Removal Tool (64-bit) 1.0.0.29

Опис

Дали сте уморни од безбедносен софтвер што ве мами да ги купите нивните лиценци? Не гледајте подалеку од 9-Lab Removal Tool (64-битен), апсолутно бесплатен безбедносен софтвер кој обезбедува трајна и целосна заштита од сите форми на сајбер закани.

За разлика од другите безбедносни програми, 9-Lab Removal Tool не игра игри со своите корисници. Никогаш нема да ви биде побарано да ја купите оваа програма бидејќи е 100% бесплатна - за скенирање и ослободување од малициозен софтвер. Кажете им збогум на скриените трошоци и неочекуваните понуди за инвестирање дополнителни средства.

Оваа самостојна мултифункционална алатка за скенирање на малициозен софтвер е во состојба професионално да открие и да се ослободи од вируси, rootkits, откривање скриени инфекции и малициозни клучеви во регистарот кои се скриени длабоко во системот. Софтверот исто така може 100% да се конфигурира, со примена на најновите хеуристички пристапи за да се идентификуваат претходно непознатите малициозни програми.

Покрај тоа, 9-Lab Removal Tool ги има најиновативните можности за отстранување на шпионски софтвер на пазарот денес. Може дури и да идентификува скриени двигатели и услуги вчитани за време на стартувањето на системот - обезбедувајќи сеопфатна заштита за вашата работна станица.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - нашата редовно ажурирана база на податоци гарантира дека нашите хеуристички модули се секогаш ажурирани со најновите закани за да ја заштитат вашата работна станица од нови инфекции и поврзани закани од малициозен софтвер. Со редовно извршување на Ажурирање, можете да помогнете да го одржите вашиот систем без нови закани.

Па зошто да чекаме? Преземете ја 9-Lab Removal Tool (64-битна) денес за потполно мир на умот кога станува збор за заштита на вашиот систем од сајбер закани!

Целосни спецификации
Издавач 9-lab
Страница на издавачи http://9-lab.com
Датум на издавање 2015-03-20
Датум на додавање 2015-03-20
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 1.0.0.29
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5325

Comments: