Xilisoft Video to DVD Converter

Xilisoft Video to DVD Converter 7.1.3.20121219

Опис

Xilisoft Video to DVD Converter е моќен видео софтвер кој нуди идеално решение за конвертирање на целата ваша библиотека на видео датотеки во DVD филмови и нивно снимање на ДВД. Со овој софтвер, можете лесно да конвертирате вообичаени и HD-датотеки како MP4, MKV, AVI, DivX, Xvid, видео камери со HD (M2TS, MTS, TS), MOV, MPEG, DV, RM, WMV, H.264/AVC и FLV на DVD филмови.

Софтверот е дизајниран со интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат низ неговите функции. Исто така, поддржува сериска конверзија на повеќе датотеки одеднаш што заштедува време и напор. Процесот на конверзија е брз и ефикасен без да се загрозува квалитетот на излезот.

Една од клучните карактеристики на Xilisoft Video to DVD Converter е неговата способност да го приспособи вашето ДВД мени со различни шаблони достапни во софтверот. Можете исто така да додавате музика во заднина или слики за да го подобрите вашето доживување при гледањето.

Покрај конвертирање на видеа во формат на ДВД за репродукција на стандардни ДВД-плеери или ТВ екрани; Xilisoft Video to DVD Converter исто така ви овозможува да креирате ISO датотеки или директно да снимате на диск користејќи ја неговата вградена функција за режач.

Софтверот ги поддржува сите типови на ДВД-а, вклучително и еднослојни дискови (DVD-5) како и двослојни дискови (DVD-9). Обезбедува и опции за прилагодување на поставките за односот на страниците, како што се 16:9 или 4:3, во зависност од вашата желба.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Xilisoft Video to DVD Converter е неговата способност да додава преводи или аудио траки на различни јазици што го прави погоден за меѓународна публика. Оваа функција е корисна особено кога гледате странски филмови или документарни филмови каде што се неопходни преводи.

Севкупниот конвертор од видео во ДВД на Xilisoft нуди одлично решение за секој што со нетрпение очекува да создаде своја персонализирана колекција на ДВД од нивните омилени видео датотеки без никаква мака!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2015-03-24
Датум на додавање 2015-03-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 7.1.3.20121219
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 133

Comments: