Future.DJ

Future.DJ 1.2.0

Опис

Дали барате моќен и лесен за користење софтвер за диџеј кој може да ви помогне да ги мешате вашите песни, видеа и караоке како професионалец? Не гледајте подалеку од Future.DJ – софтвер за мешање на аудио-видео диџеи кој е дизајниран да ги подигне вашите вештини за мешање музика на следното ниво.

Со Future.DJ, можете да уживате во автоматско мешање, совпаѓање со ритам со еден клик, беспрекорно интелигентно лупирање и „скок-бит“, мешање видеа вклучувајќи гребење, јамка, тон и многу повеќе. Сите овие карактеристики се овозможени благодарение на прецизниот автоматски бројач на BPM кој обезбедува совршена синхронизација помеѓу патеките.

Софтверот доаѓа со класично поставување на диџеи со 2 палуби, миксер и плејлиста. Добивате и KeyLock (MasterTempo) со избирач за вклучување/исклучување што ви овозможува да го одржувате оригиналниот клуч на вашите песни додека го менувате нивното темпо. Оваа функција е особено корисна при преминување помеѓу различни жанрови или стилови на музика.

Future.DJ нуди и ASIO/CoreAudio поддршка за ниска латентност што обезбедува минимално доцнење во репродукцијата на аудио. Ова значи дека можете да уживате во мазни транзиции помеѓу патеките без никакво задоцнување или прекин.

Покрај овие карактеристики, Future.DJ доаѓа со многу ефекти како што се eqs и филтри кои ви овозможуваат да го приспособите вашиот звук според вашите преференции. Функцијата за симулација на винил ви овозможува да гребете записи исто како што тоа би го направил вистински диџеј! Можете дури и да ги превртувате песните за репродукција за дополнителна креативност.

Системот за прелистување во Future.DJ е интуитивен и лесен за користење. Вклучува неограничени списоци, истражувач на дискови и база на податоци, така што наоѓањето на вистинската патека во вистинско време никогаш не е проблем. Посебниот излез за слушалки овозможува претходно слушање на песната за да можете да ја подготвите следната песна пред да започне во живо.

Една од најдобрите работи за Future.DJ е неговата способност да снима миксови директно од самиот софтвер. Ова значи дека сите ваши изведби се зачувуваат автоматски за да можат да се споделат со други или да се користат за идна референца.

Future.dj работи и на MacOSX и на Windows што го прави компатибилен меѓу платформи. Без разлика дали користите Mac или PC компјутер - овој софтвер ќе работи беспрекорно на која било платформа!

Ако сето ова звучи премногу добро за да биде вистина - не прифаќајте ни збор за тоа! Испробајте ја нашата демо верзија сега и видете колку е лесно да се создадат неверојатни мешавини користејќи Future.DJ! Гарантираме дека штом ќе го пробате овој софтвер - нема враќање назад!

Целосни спецификации
Издавач Xylio Info
Страница на издавачи http://www.xylio.com
Датум на издавање 2015-04-01
Датум на додавање 2015-04-01
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 231

Comments: