SDExplorer Advanced

SDExplorer Advanced 3.5.2.1028

Windows / SkyDriveExplorer / 2773 / Целосни спецификации
Опис

SDExplorer Advanced: Крајното решение за управување со вашите SkyDrive датотеки

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу вашиот компјутер и услугата Microsoft Live SkyDrive за да управувате со вашите датотеки? Дали сакате да има полесен начин за пристап и организирање на вашето онлајн складирање? Не гледајте подалеку од SDExplorer Advanced, врвната екстензија за Windows Explorer.

Со SDExplorer Advanced, можете беспрекорно да ја интегрирате вашата сметка на SkyDrive со Windows Explorer. Ова значи дека можете да ги извршувате сите ваши секојдневни операции со датотеки – како што се копирање, преместување, преименување и бришење – директно од удобноста на вашата работна површина. Нема повеќе најавување на посебна веб-локација или користење незгоден софтвер од трета страна.

Но, тоа не е се. SDExplorer Advanced исто така ја елиминира потребата од дополнителни програми или компоненти ActiveX. Самата ја организира интеракцијата со онлајн складирањето, така што не мора да се грижите за какви било комплицирани процеси на поставување или проблеми со компатибилноста.

И ако сте член на група на Windows Live која користи сметки на SkyDrive, не грижете се - SDExplorer Advanced ве опфати и вас. Сега ги поддржува и овие типови на сметки.

Значи, кои се некои специфични карактеристики што го прават SDExplorer Advanced да се издвојува од другите решенија за управување со датотеки?

Прво, тој нуди целосна поддршка за функционалност за влечење и спуштање во рамките на Windows Explorer. Ова значи дека преместувањето на датотеките помеѓу папките е едноставно како кликнување и влечење каде што треба да одат.

Второ, обезбедува беспрекорна интеграција со апликациите на Microsoft Office како што се Word и Excel. Можете да отворате документи директно од SkyDrive во рамките на овие програми без претходно да ги преземете.

Трето, овозможува лесно споделување на датотеки со други преку е-пошта или опции за споделување директни врски. Можете дури и да поставите дозволи за поединечни датотеки или папки, така што само одредени луѓе имаат пристап до нив.

Четврто, нуди напредни можности за пребарување и во локални и во оддалечени папки. Ова го прави наоѓањето одредени датотеки многу побрзо и полесно отколку рачно лизгање низ бескрајните списоци.

Конечно, обезбедува детални информации за својствата на секоја датотека (како што се големината и датумот на промена) директно во самиот Windows Explorer. Нема повеќе потреба да се движите напред-назад помеѓу различни прозорци само за да добиете основни информации за датотека!

Генерално, SDExplorer Advanced е суштинска алатка за секој кој редовно ја користи услугата Microsoft Live SkyDrive на својот компјутер. Неговата беспрекорна интеграција со Windows Explorer прави управувањето со онлајн складирањето да се чувствува како втора природа - без никакви дополнителни проблеми или компликации!

Целосни спецификации
Издавач SkyDriveExplorer
Страница на издавачи http://cloudstorageexplorer.com/%20
Датум на издавање 2015-04-14
Датум на додавање 2015-04-14
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 3.5.2.1028
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2773

Comments: