ReLiSimple Recipes and Shopping Lists

ReLiSimple Recipes and Shopping Lists 1.2

Windows / Software Andina / 8049 / Целосни спецификации
Опис

ReLiSimple Recipes and Shopping Lists е моќен домашен софтвер кој го олеснува организирањето на вашите рецепти и списоци за пазарење. Со ReLiSimple, можете лесно да ги складирате и категоризирате вашите рецепти, да ги споделувате со светот, да креирате повеќе списоци за купување, па дури и да ги синхронизирате вашите податоци преку различни интерфејси како Mac и iPhone.

Без разлика дали сте искусен готвач или штотуку почнувате во кујната, ReLiSimple има се што ви треба за да го насочите вашиот процес на готвење. Со својот интуитивен интерфејс и робустен сет на функции, овој софтвер е совршен за секој што сака да ги подигне своите кулинарски вештини на следното ниво.

Една од клучните карактеристики на ReLiSimple е неговиот систем за организација на рецепти. Со овој софтвер, можете лесно да ги складирате сите ваши омилени рецепти на едно место. Можете да ги категоризирате по тип (на пр., предјадења, предјадења, десерти), да додавате ознаки за лесно пребарување (на пр., вегетаријанска, без глутен), па дури и да прикачувате фотографии или видеа за да ве водиме низ секој чекор од процесот на готвење.

Но, тоа не е сè – со можностите за споделување на ReLiSimple, можете исто така да ги споделите вашите омилени рецепти со пријателите и семејството ширум светот. Едноставно поставете ги на веб-страницата ReLiSimple за другите да уживаат. И ако барате инспирација самите? Можете да пребарувате низ илјадници споделени рецепти од други корисници директно во апликацијата.

Се разбира, ниту еден рецепт не е комплетен без список за купување - каде што ReLiSimple навистина блеска. Овој софтвер ви овозможува да креирате повеќе списоци за купување врз основа на различни критериуми (на пр., неделни намирници наспроти состојки за специјални пригоди). Можете лесно да додавате предмети по потреба - рачно или со нивно вчитување директно од рецепт - потоа означете ги артиклите како што се купени за ништо да не се заборави во продавницата.

И дали има одредени артикли што ги купувате редовно? Нема проблем! Со функцијата „претходно купена“ на ReLiSimple, лесно е брзо да се вчита нова листа за купување со сите ваши состојки без потреба да се започнува од нула секој пат.

Конечно – можеби најдобро од сè – затоа што ReLiSimple беспрекорно се синхронизира низ различни интерфејси како Mac и iPhone-и; тоа значи дека дома или во движење; корисниците имаат пристап до целата своја колекција каде и да се!

Како заклучок: ако барате лесен начин да ги организирате вашите рецепти и да го насочите вашето искуство за купување намирници; не гледајте подалеку од ReLiSimple рецепти и листи за купување! Овој моќен домашен софтвер има сè што ви треба за да ја преземете контролата врз планирањето на оброците еднаш и засекогаш!

Целосни спецификации
Издавач Software Andina
Страница на издавачи http://www.softwareandina.com/
Датум на издавање 2015-04-21
Датум на додавање 2015-04-21
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за рецепти
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .Net Framework 3.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8049

Comments: