Windows Firewall Console

Windows Firewall Console 23.0

Windows / BlackBox Hacker / 2013 / Целосни спецификации
Опис

Windows Firewall Console е безбедносен софтвер кој обезбедува ефикасен и лесен за користење интерфејс за вашиот Windows Firewall. Со својот чист и интуитивен изглед, оваа програма ви овозможува да ги менувате поставките или да додавате правила со само неколку потези.

Откако ќе го следите процесот на преземање, можете само да го користите инсталерот и да ја стартувате извршната датотека. Неопходно е да поминете низ процес на инсталација за да може апликацијата да функционира, но сепак прилично лесна за ракување. Црвениот штит функционира како копче „Откажи“, додека зелениот штит ви овозможува да одобрите одредени дејства.

Откако ќе се инсталира, закрпете го вашиот Firewall и започнете да го конфигурирате по ваш вкус. Секогаш кога ќе ја стартувате Windows Firewall Console, треба да кликнете на белиот штит во прозорецот „Patch Firewall“, со цел алатката да може да работи со модификации на вашиот систем што ќе треба да ги „закрпи“ во главниот прозорец. .

Со кликнување на зелениот штит на Windows Firewall Console, можете да пребарувате низ процесите што работат на вашиот компјутер и да изберете безбедни апликации; кликнувањето на црвеното копче ќе ги врати промените во нивната стандардна состојба. Покрај тоа, оваа алатка ви овозможува да извршите „Монитор на веб камера“. Во 'Firewall Box' се наведени тековните TCP конекции на вашиот компјутер.

И покрај едноставниот изглед, имајте на ум дека модификациите направени со Windows Firewall Console може да имаат несакани ефекти доколку не се извршат правилно. Затоа, важно е да не ги изведувате освен ако не разберете како правилно да го конфигурирате нивниот заштитен ѕид.

Генерално, Windows Firewall Console обезбедува ефикасен интерфејс за лесно управување со поставките на заштитниот ѕид. Неговиот лесен дизајн го прави достапен дури и за оние кои се нови во конфигурирање на заштитни ѕидови или безбедносни софтверски програми. Без разлика дали додавате правила или менувате поставки - оваа програма има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач BlackBox Hacker
Страница на издавачи http://www.host.890m.com/
Датум на издавање 2015-04-22
Датум на додавање 2015-04-22
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за заштитен allид
Верзија 23.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8
Барања .Net Framework 4.0, Zenmap 5.51, Strawberry Perl
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2013

Comments: